GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, imagini spectaculoase din Dubai. S-a pozat în costum de baie, însărcinată în ultimul trimestru cu gemeni

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 11:37
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 11:54

Cristiano Ronaldo a profitat de pauza competițională din Premier League și a plecat în vacanță cu familia, în Dubai. 

Pentru aniversarea celor 28 de ani ai Georginei Rodriguez, starul portughez a pregătit o surpriză pe măsură pentru partenera sa

Modelul, însărcinat cu gemeni, fată și băiat, și-a văzut chipul pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Fotbalistul portughez a apărut deja pe celebra clădire de fiecare dată când a câștigat la Globe Soccer Awards, iar acum a vrut ca iubita sa să fie în prim-plan. Astfel, Ronaldo a aranjat ca mama copiilor săi să strălucească pe Burj Khalifa, acolo unde a rulat și trailer-ul documentarului său: „Soy Georgina!”, iar la final a apărut mesajul: „La mulți ani, Geo!”.

Imagini spectaculoase din vacanță

Excursia în Dubai a reprezentat o ocazie perfectă pentru Georgina Rodriguez de a realiza o serie de fotografii spectaculoase alături de cei dragi.

Însărcinată în șapte luni, partenera lui Ronaldo și-a arătat burtica în costume de baie incendiare, ținând cont de faptul că silueta sa nu a suferit mari modificări.

„M-am dus la magazin cu autobuzul și m-am întors într-un Bugatti!” 

"M-am dus la magazin cu autobuzul și m-am întors într-un Bugatti. Am trecut de la a vinde haine și accesorii de la lux la a le purta pe covorul roșu. Am milioane de urmăritori pe Instagram și sunt iubita celui mai urmărit bărbat din lume", a mărturisit aceasta în cadrul documentarului. 

"Prima dată când am fost acasă la Cristiano m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici", a povestit tânăra de 28 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!