Virale

Nici în vacanță nu are liniște! Ronaldo a povestit prima ieșire cu Georgina: „Peruca îmi tot aluneca pe spate! Mă vor prinde!”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, dezvăluiri din prima lor vacanță.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 18:25
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 18:42

Georgina Rodriguez (28 ani) este protagonista unei noi producții pe Netflix. În cele 6 episoade, partenera lui Cristiano Ronaldo (36 ani) dezvăluie detalii neștiute din viața de cuplu cu superstarul portughez. În documentar este prezent și Ronaldo, care a povesti cum a decurs prima vacanță alături de iubita sa, completat de Georgina. 

„Am amintiri grozavare cu Parisul. A fost prima mea călătorie cu Cris. Mi-am amintit de prima dată când am călcat în acel oraș romantic. Era deghizat. 

Nici măcar nu știam că există paparazzi. Nu știam ce să fac. 

L-au recunoscut. Copiii l-au recunoscut. Avea perucă, avea eșarfa mea, dar i-au recunoscut mandibula și mărul lui Adam”, a relatat Georgina Rodriguez în documentar „Sunt Georgina”.

Cristiano Ronaldo a povestit mai în amănunt peripeția de la Disneyland, când a mers deghizat în parcul de distracții pentru a se bucura de liniște alături de iubita sa. 

Ronaldo: „Dacă trebuie s-o fac din nou, aș face-o și azi”

„Aveam niște peruci în Madrid din păr adevărat. Perucile erau mai bune decât părul meu, serios. Erau grozave. Am zis: 'Bine. O să risc. Îmi pun perucă, eșarfă, ochelari și mergem la Disneyland'. Aveam o jachetă, una mare. 

La un moment dat, nu-mi amintesc exact în ce carusel eram, peruca îmi tot aluneca pe spate, de parcă ar fi sărit. Încercam să o țin pe cap.

Erau oameni jos care se uitam la mine, așteptând să vadă ceva. Peruca tot aluneca și eu fac: 'Mă vor prinde!'. Am pus-o la loc. Am chestia asta la gât (n.r. - mărul lui Adam), la fel ca tatăl meu, un gât lung și ăsta iese puțin. 

Și oamenii au început: 'E Cristiano!'. Apoi au început să vorbească cu mine, au văzut zâmbetul. Pe cei care mă cunosc e greu să-i păcălesc. Trebuie să fii deghizat bine.

Dacă trebuie s-o fac din nou, aș face-o și azi. A fost un moment de retrăire a copilăriei. Ca ascunsul când erai la școală, când îți pupi iubita pentru prima oară, ascunzându-te ca prietenii tăi să nu vadă. M-am simțit grozav. Eram cu o fată de care eram îndrăgostit. 

Îți spun, a fost o poveste minunată. Încă țin minte asta și a fost unul dintre cele mai frumoase momente dintre mine și Gio. La începutul unei relații sunt momente de neuitat”, a mărturisit Cristiano Ronaldo. 

Superstarul și Georgina sunt împreună din 2016, iar în noiembrie 2017 s-a născut primul lor copil, Alana Martina. În 2022, cei doi vor mai deveni părinți. Georgina este însărcinată cu gemeni. 

Modifică setările cookies