Cristiano Ronaldo Disneyland Georgina Rodriguez Manchester United Netflix Virale

Nici în vacanță nu are liniște! Ronaldo a povestit prima ieșire cu Georgina: „Peruca îmi tot aluneca pe spate! Mă vor prinde!”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, dezvăluiri din prima lor vacanță.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 18:25
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 18:42

Georgina Rodriguez (28 ani) este protagonista unei noi producții pe Netflix. În cele 6 episoade, partenera lui Cristiano Ronaldo (36 ani) dezvăluie detalii neștiute din viața de cuplu cu superstarul portughez. În documentar este prezent și Ronaldo, care a povesti cum a decurs prima vacanță alături de iubita sa, completat de Georgina. 

„Am amintiri grozavare cu Parisul. A fost prima mea călătorie cu Cris. Mi-am amintit de prima dată când am călcat în acel oraș romantic. Era deghizat. 

Nici măcar nu știam că există paparazzi. Nu știam ce să fac. 

L-au recunoscut. Copiii l-au recunoscut. Avea perucă, avea eșarfa mea, dar i-au recunoscut mandibula și mărul lui Adam”, a relatat Georgina Rodriguez în documentar „Sunt Georgina”.

Cristiano Ronaldo a povestit mai în amănunt peripeția de la Disneyland, când a mers deghizat în parcul de distracții pentru a se bucura de liniște alături de iubita sa. 

Ronaldo: „Dacă trebuie s-o fac din nou, aș face-o și azi”

„Aveam niște peruci în Madrid din păr adevărat. Perucile erau mai bune decât părul meu, serios. Erau grozave. Am zis: 'Bine. O să risc. Îmi pun perucă, eșarfă, ochelari și mergem la Disneyland'. Aveam o jachetă, una mare. 

La un moment dat, nu-mi amintesc exact în ce carusel eram, peruca îmi tot aluneca pe spate, de parcă ar fi sărit. Încercam să o țin pe cap.

Erau oameni jos care se uitam la mine, așteptând să vadă ceva. Peruca tot aluneca și eu fac: 'Mă vor prinde!'. Am pus-o la loc. Am chestia asta la gât (n.r. - mărul lui Adam), la fel ca tatăl meu, un gât lung și ăsta iese puțin. 

Și oamenii au început: 'E Cristiano!'. Apoi au început să vorbească cu mine, au văzut zâmbetul. Pe cei care mă cunosc e greu să-i păcălesc. Trebuie să fii deghizat bine.

Dacă trebuie s-o fac din nou, aș face-o și azi. A fost un moment de retrăire a copilăriei. Ca ascunsul când erai la școală, când îți pupi iubita pentru prima oară, ascunzându-te ca prietenii tăi să nu vadă. M-am simțit grozav. Eram cu o fată de care eram îndrăgostit. 

Îți spun, a fost o poveste minunată. Încă țin minte asta și a fost unul dintre cele mai frumoase momente dintre mine și Gio. La începutul unei relații sunt momente de neuitat”, a mărturisit Cristiano Ronaldo. 

Superstarul și Georgina sunt împreună din 2016, iar în noiembrie 2017 s-a născut primul lor copil, Alana Martina. În 2022, cei doi vor mai deveni părinți. Georgina este însărcinată cu gemeni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!