Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Netflix nunta Virale

GALERIE FOTO Se pregătește nunta secolului? Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au oferit detalii: „1.000% asta se va întâmpla!”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez se pregătesc de marele eveniment din viața lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 15:23
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 15:46

Georgina Rodriguez (28 ani) este protagonista unei noi producții pe Netflix. În cele 6 episoade, partenera lui Cristiano Ronaldo (36 ani) dezvăluie detalii neștiute din viața de cuplu cu superstarul portughez. În documentar este prezent și Ronaldo, care a oferit detalii despre nuntă.

Ronaldo: „Georgina este femeia vieții mele”

„I-am spus și ei (n.r.- Georginei Rodriguez), trebuie să fie acel click. S-ar putea întâmpla peste un an sau peste 6 luni sau chiar luna viitoare. Dar sunt 1.000% sigur că se va întâmpla.

Georgina este femeia vieții mele. Sunt complet îndrăgostit de ea. Viața mea este una de vis datorită ei”, a mărturisit Cristiano Ronaldo. 

De altfel, în documentar, Georgina Rodriguez este tachinată non-stop de cei apropiați pentru că superstarul încă nu a cerut-o de soție, iar aceasta a replicat. 

„Nu depinde de mine. Dacă ar depinde de mine am face-o”, a mărturisit iubita lui Cristiano Ronaldo. 

Superstarul și Georgina sunt împreună din 2016, iar în noiembrie 2017 s-a născut primul lor copil, Alana Martina. În 2022, cei doi vor mai deveni părinți. Georgina este însărcinată cu gemeni. 

Ronaldo, peripeții la Disneyland 

Atacantul lui Manchester United a povestit ce a trăit în prima vacanță cu Georgina. Destinația aleasă de cei doi a fost Disneyland-ul din Paris, unde Ronaldo a trebuit să se deghizeze pentru a se bucura liniștit de vacanță. Doar că peruia i-a jucat veste superstarului portughez, iar fanii l-au recunoscut în ciuda eforturilor sale. 

„Aveam niște peruci în Madrid din păr adevărat. Perucile erau mai bune decât părul meu, serios. Erau grozave. Am zis: 'Bine. O să risc. Îmi pun perucă, eșarfă, ochelari și mergem la Disneyland'. Aveam o jachetă, una mare. 

La un moment dat, nu-mi amintesc exact în ce carusel eram, peruca îmi tot aluneca pe spate, de parcă ar fi sărit. Încercam să o țin pe cap.

Erau oameni jos care se uitam la mine, așteptând să vadă ceva. Peruca tot aluneca și eu fac: 'Mă vor prinde!'. Am pus-o la loc. Am chestia asta la gât (n.r. - mărul lui Adam), la fel ca tatăl meu, un gât lung și ăsta iese puțin.

Și oamenii au început: 'E Cristiano!'. Apoi au început să vorbească cu mine, au văzut zâmbetul. Pe cei care mă cunosc e greu să-i păcălesc. Trebuie să fii deghizat bine.

Dacă trebuie s-o fac din nou, aș face-o și azi. A fost un moment de retrăire a copilăriei. Ca ascunsul când erai la școală, când îți pupi iubita pentru prima oară, ascunzându-te ca prietenii tăi să nu vadă. M-am simțit grozav. Eram cu o fată de care eram îndrăgostit. 

Îți spun, a fost o poveste minunată. Încă țin minte asta și a fost unul dintre cele mai frumoase momente dintre mine și Gio. La începutul unei relații sunt momente de neuitat”, a mărturisit Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!