CUTREMUR la Amsterdam inaintea meciului cu Romania! REVOLUTIE NATIONALA pentru vestiarul fitosilor de la Euro! Van Marwijk a demisionat

Bert van Marwijk Olanda Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2012, 23:42
Data actualizarii: Miercuri 27 Iunie 2012, 23:43

Van Marwijk a asteptat 10 zile dupa iesirea rusinoasa a Olandei de la Euro pentru a face anuntul! A demisionat in aceasta seara si lasa nationala fara antrenor inaintea startului in preliminariile campionatului mondial!

Activitatea selectionerului a fost analizata in doua sedinte dupa intoarcerea din Polonia, iar antrenorul a considera ca nu poate sa refaca de unul singur linistea intr-un vestiar plin de probleme.

"Federatia ii multumeste lui Van Marwijk pentru tot ce a facut la nationala Olandei. A obtinut rezultate extraordinare la Campionatul Mondial si ne-a adus in topul clasamentului FIFA. E trist ca trebuie sa ne despartim, insa e nevoie de realism in acest moment", a comentat Bert van OOstveen, director in cadrul KNVB (federatia olandeza de fotbal).

Van Marwijk a preluat nationala in 2008 si a condus-o in campaniile de calificare pentru Mondialul din 2010 si Europeanul din acest an. La turneul din Africa de Sud, a ajuns pana in finala, pe care a pierdut-o in fata Spaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!