Copilul lui Piturca nici nu mai vrea sa auda de tatal lui: "Cand isi vede tatal la TV, se intoarce cu spatele" Ce GEST dezamagitor a facut:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Noiembrie 2013, 12:56
Data actualizarii: Vineri 01 Noiembrie 2013, 12:57

►Ninja vs Europa! Trei romani se bat cu centurile negre, duminica 19:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Victor Piturca este acuzat de fosta sa amanta ca nu a platit obligatiile financiare pentru copilul sau, Edan.
Vica Blochina spune ca acesta nu respecta sumele pe care le are de platit.

"Nu stiu ce a facut avocata mea, dar problema exista in continuare. Piturca nu plateste in intregime pensia alimentara stabilita de instanta, ci da din cand in cand cate 500-800 de euro", a declarat Vica Blochina pentru Ring.

Victor Piturca va merge din nou in fata tribunalului in luna decembrie pentru a se judeca cu Vica Blochina. Selectionerul vrea sa obtina custodia copilului si sa scape de pensia alimentara de 3000 de euro pe care o are de platit.

"Edan are propriul telefon mobil in care e trecut si numarul lui Piti. Nu vrea sa-l sune. Am observat ca acum, cand isi vede tatal la TV, se intoarce cu spatele. Inainte zicea, incantat, «Uite-l pe tata!». Cred ca s-a suparat pe Piti. Acum ceva vreme m-a sunat ca vrea sa mearga cu Edan, in week-end, la el la ferma. Bineinteles ca am fost de acord, pentru ca nu vreau sa-l indepartez pe copil de tatal lui. A doua zi, Edan si-a pregatit bagajele, i-a facut un desen drept cadou si… Piti n-a mai venit, n-a mai sunat, copilul l-a asteptat degeaba", a povestit Vica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!