VIDEO Cea mai rapidă polițistă din România nu le dă nicio șansă hoților! :) Campioană mondială, Denisa are 5 medalii câștigate 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 15:46
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 15:46

Denisa Știrbulescu a făcut spectacol la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor. 

Tânăra polițistă a câștigat nu mai puțin de cinci medalii în vară la Campionatul World Police & Fire Games din Rotterdam 2022. Denisa face și atletism și fitness și dezvăluie cum a devenit polițistă. 

„Încă din liceu am început să fac atletism, din dorința de a da la liceul militar, după care m-am pregătit pentru academia de poliție. În momentul acesta, sunt ofițer de poliție dar și antrenor de fitness, tehnician nutriționist, dar și atlet”, a declarat Denisa Știrbulescu pentru PRO TV. 

Trei medalii de aur pentru Denisa Știrbulescu la Jocurile Mondiale 

La Jocurile Mondiale ale Polițiștiilor, Denisa a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz reprezentând România. 

„A fost un moment foarte emoționant să mă aflu pe podium pentru că știam că sunt acolo să îmi reprezint țara, cât și colegii din țară. A fost o probă foarte grea, dar totodată o experiență cu adevărat frumoasă, la care sper să revin anul acesta”, a adăugat tânăra. 

Iulian Dinu este preparator fizic, dar și logodnicul Denisei. Tânăra vede drept avantaj faptul că se poate pregăti alături de persoana iubită: „Cred că ne completăm foarte bine, atât pe partea de pregătire cât și în partea personală și cred că împreună putem să îi aducem pe viitorii polițiști la un nivel cât mai ridicat”. 

„Faptul că este multiplă campioană în domeniul sportului mă motivează și pe mine să lucrez cu copii și să îi ducem către rezultate mult mai bine. Trăiesc intens competițiile la care participă, de pe margine, sunt cel mai bun suporter”, recunoaște Iulian. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!