Citu a anuntat data la care Romania se intoarce la 'normalitate'! Cand s-ar putea relua activitatile in tara

Stiri BREAKING NEWS! Citu a anuntat data la care Romania se intoarce la 'normalitate'! Cand s-ar putea relua activitatile in tara
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Aprilie 2021, 16:04
Data actualizarii: Marti 06 Aprilie 2021, 01:04

Premierul Florin Citu a venit cu o veste buna in cursul zilei de luni!

Citu a anuntat ca se va infiinta un comitet interministerial prin care se va asigura 'revenirea la normalitate' incepand cu data de 1 iunie! 

"Astazi voi anunta constituirea unui comitet interministerial, sub coordonarea premierului, care sa asigure, de la 1 iunie, revenirea la normalitate a Romaniei. Vom incepe, de fapt, acesta este primul jalon, primul pas, prima borna pe care o punem pentru revenirea la normalitate

Asa cum arata lucrurile astazi, vom avea dozele necesare pentru a vaccina 10 milioane de romani la finalul lunii iulie. Dar toata lumea trebuie sa mearga sa se vaccineze. Am facut tot ce este posibil. Vorbeam de finalul lunii septembrie, acum putem avea 10 milioane de romani vaccinati la finalul lunii iulie.

1 iunie este primul pas pe care il vad. Nu inseamna o deschidere 100%.

Acest comitet va include toate ministerele. Ma gandesc sa includem si asociatii si patronate. Avem timp sa pregatim deschiderea. Si am aratat clar ca atunci cand ai discutii, rezultatele sunt bune", se arata in anuntul facut la conferinta de presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!