Blatter anunta in Romania REVOLUTIA fotbalului mondial! Regula care va schimba ISTORIA:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2011, 13:17
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2011, 14:19

Seful FIFA a venit in Romania pentru a asista la inaugurarea National Arena. E entuziasmat de ceea ce a gasit la Bucuresti si se asteapta la rezultate mari din partea nationalei in viitorii ani.

Sepp Blatter anunta ca fotbalul mondial va cunoaste o revolutie tehnologica in urmatorii ani si spune ca tehnologia video va fi introdusa inca de la anul!

"Facem studii pentru intorducerea probei video pentru linia portii! Cred ca putem sa avem aceasta masura introdusa in fotbal dupa International Board-ul de anul viitor! Fotbalul trebuie sa fie condus de oameni, de barbati si de femei.

E in natura lor, lasati-i sa faca greseli! Dar, exista greseli si vrem sa le eliminam. De aceea luam in calcul aceasta noua masura. Cel mai important lucru in fotbal e emotia!", a spus Blatter.

"Cartonasele galbene si rosii sunt doar instrumente pentru a informa jucatorii si suporterii ce decizie ia arbitrul. Cand a fost introdus arbitrul in fotbal, aveau cu totii un carnetel pe care isi treceau deciziile importante. Timpurile s-au schimbat, dar arbitrii inca mai au carnetele, pixuri, cartonase galbene si rosii.  Totul e pentru informare, nu pentru parada!", a explicat Blatter cand a fost intrebat de posibilitatea introducerii unor noi sanctiuni regulamentare in fotbal.

"Chiar daca nu sunt in topul clasamentelor, romanii sunt capabili de lucruri importante. Aveti jucatori excelenti, arbitri foarte buni, administratie profesionista la toate nivelurile. E o munca importanta, trebuie ca fiecare sa-si faca datoria.

Avem 300 de milioane de oameni in fotbal, sa presupunem ca fac parte din familii cu cel putin inca doi membri. Asta inseamna aproape un miliard de oameni implicati direct sau indirect in fotbal. Va dati seama ce inseamna asta? Nu se poate ca toti oamenii sa fie cinstiti, corecti, sa dea dovada de respect", a incheiat Blatter.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!