Miercuri 13 Octombrie 2010, 07:45

NU E TRUCAJ! EL este omul cu cei mai mari BICEPSI din lume! VEZI cati cm are:

Exista oameni care au reusit sa-l faca pe Arnold Schwarzenegger sa arate mic. Cati cm crezi ca au bratele lor?

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Danilo Furlan este un brazilian care vrea sa ii calce pe urme lui Valentino. Are 65 de cm in brate si nu vrea sa se opreasca. Vrea sa aiba bratele si mai mari.

Greg Valentino avea cele mai mari brate din lume (69 cm)…….asta pana i-au explodat. Din cauza steroizilor si a greutatilor mari, bratele sale si-au pierdut complet forma si au crescut mai mult decat visa vreodata. Ajunsese sa isi injecteze steroizi direct in brate.
In forma sa maxima, Arnold Schwarzenegger avea 55,8 cm in brate.


FULLSCREEN
Galerie Foto
 • /
Citeste si:
109 comentarii
 • 9 2016
  pla Pla a bagat asta steroizi la greu...
 • 1 2015
  lori Nu poti sa compari o legenda cu un prapadit ca asta care s-a injectat asta e parerea mea arnold e cel mai mare culturist :)...
 • 9 2012
  florin cu cine il compara pe arnold cu prapaditu ala...
 • 26 2011
  Nume Bogdan, mai Bogdan, cum poti sa spui ca Arnold sa apucat de Culturism la 15 ani ?:)) Arnold se antrena acasa deja de la 10 ani, si la 11 12 sa apucat de cultursim, nu la 15, astia pe care au fost postati in video sunt plini de steroizi, synthol, baga ulei in venele, e o rusine mare. Arnold a spus si el in revista ce a luat, Dianabol, Testo, si inca unu oral usor. dar tragea pe kat la sala pe kat acasa, astia greg si alti de pe video sunt toti de rusine!! si uite la simetrie, si tot corpul lui Arnold e lucrat, cine nu crede dar stie engleza, sa se uite pe youtube la Arnlold pumping iron, e povestea lui :) Multumesc Arnold...
 • 16 2010
  frog14 astia baga proteine, steroizi si tot felul de chestii in ei, fara sa capete forta, si pana la urma degeaba ai cei mai mari bicepsi, poate doar pt look.
 • 14 2010
  tm89 De ce nu scrieti si ca imbecilul de Valentino si-a cam injectat silicoane si a si murit! Mai sunt si alti culturisti care au cam exagerat si s-au dus ... ps: daca-i *** o paleta la pulele astea, plange toata sala de dopati :-)))
 • 14 2010
  cristi Arnold a fost un mare campion, a avut o simetrie a muschilor nu ca agaricii astia care-si injectreaza direct in muschi...nici nu se pot compara
 • 14 2010
  sorin_red_and_white Un om bolnav la cap,crede ca arata mai frumos,cand defapt arata ca un X-men,ca un mutant
 • 14 2010
  Qattalin Dezgustator,este destul sa ai 30 ca sa arati bine nu trebui neaparat sa ai 69, asta e un monstu cu muschi :-&
 • 14 2010
  melodia apare titlul melodiei si cine canta la inceputul videoclipului...# bogdan
vezi mai multe comentarii
BRAT