Sporturi

FOTO ȘI VIDEO Final de an spectaculos pentru kickboxul din România! Joi avem o super gală la Constanța, de la 20:00, LIVE pe Pro Arena și VOYO

Evenimentul de la Constanța e transmis ÎN DIRECT joi, de la 20:00, pe Pro Arena și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 19:40
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 19:46

Sezonul 2022 în kickboxul românesc se va încheia cu Noaptea Campionilor de la Constanța, care va avea loc joi, de la ora 20:00, și care va găzdui 8 meciuri internaționale cu luptători din tot atâtea țări. Atracția serii va fi duelul dintre invincibilul Sebastian Cozmâncă și colosul de 2,07 metri și 132 de kilograme, surinamezul Colin George.

Printre sportivii care vor mai urca în ringul de la Sala Sporturilor se mai numără Florin Rambo Lambagiu, Bogdan Năstase, Alex Filip, Călin Petrișor sau Florin Ivănoaie. Toți aceștia vor avea parte de adversari din străinătate. Năstase va avea un meci revanșă cu grecul Marios Blanas, pe care l-a învins în 2015 într-o confruntare în care s-au aruncat nu mai puțin de 616 de lovituri, un adevărat record.

Evenimentul organizat de Oss Fighters și Dynamite Fighting Show, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, va avea parte de o sală arhiplină, toate locurile fiind deja rezervate. Până la gală, fanii îi vor putea întâlni pe sportivi, dar și pe invitații speciali la cântarul oficial, care este programat miercuri, de la ora 16:00, la Vivo Constanța.

Cătălin Moroșanu a anunțat că printre cei care vor mai fi prezenți miercuri se numără Ștefan Lătescu, proaspăt învingător la K-1 WGP Osaka, finalistul K-1 Ismael Londt sau Mohamed Abdallah, luptător din Glory.

Un alt duel interesant la categoria grea va fi între timișoreanul Florin Ivănoaie, neînvins din 2020, și germanul cu origini ruse, Vladimir Tok. Conform caselor de pariuri, Tok este favorit să câștige duelul, însă Ivănoaie este gata să își continua seria formidabilă de meciuri.

Noaptea Campionilor va fi transmisă în direct, joi, de la ora 20:00, pe Pro Arena și online pe VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!