A dispărut fără urmă de mai bine de două luni! Familia se teme că starul din sport ar fi fost răpit 

Levi Davis Sporturi
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 11:59
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 12:10

Levi Davis (24 ani), fost jucător de rugby, care s-a reorientat către muzică, a dispărut pe 29 octombrie. 

Levi a fost legitimat la Bath, echipă de rugby din Marea Britanie, iar în ultimul sezon a jucat pentru Worthing Raiders în National League 2 South. Jucătorul a dispărut pe 29 octombrie, după ce și-a lăsat un prieten în Ibiza și a luat un feribot către Barcelona, singur. 

Jucătorul a fost văzut ultima dată părăsind un club din Barcelona, Old Irish Pub, iar de atunci nu a mai fost găsit. Familia a angajat un detectiv privat care lucrează intens în cazul său, iar recent au făcut descoperiri șocante. Mama sa, Julie Davis, dezvăluie că a primit informații conform cărora fiul său ar fi fost răpit de pe străzile din Catalunia de mafioți britanici. 

Levi Davis, răpit în urma unei dispute din cauza banilor 

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, Julie a dezvăluit că a primit un zvon anonim în urmă cu câteva zile conform căruia fiul său ar fi avut o dispută cu criminali în urmă cu doi ani, când juca rugby pentru Ealing Trailfinders în 2020. 

„Avem nevoie cu disperare să aflăm mai multe pentru că asta ar putea schimba complet natura investigației. Zvonul anonim le-a fost oferit detectivilor care ajută poliția în căutarea lui Levi. Persoana nu a oferit foarte multe detalii, însă a menționat că au fost implicate persoane din Marea Britanie în dispariția lui. 

Știu că a avut ceva dificultăți când au fost câteva persoane la apartamentul său însă nu știam despre ce neînțelegeri e vorba și de cât de serioasă e treaba”, a spus mama lui Davis. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!