la liga Atletico Madrid Barcelona Real Betis Real Madrid Spania

Un club din Spania le-a exclus pe Real, Barca si Atletico din clasamentul de pe site-ul oficial! Cum ar arata lupta la titlu din La Liga daca cei trei giganti vor fi dati afara

Fotbalul european se pregateste de o schimbare istorica. 

Gabriel-Alexandru Ionita
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2021, 13:31
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2021, 13:37

12 dintre cele mai importante cluburi ale continentului au anuntat ca vor sa isi infiinteze propria liga, denumita Superliga, pentru a putea avea acces la mai multi bani din drepturile de televizare si sponsorizari.

UEFA a anuntat insa ca, daca acest lucru se va intampla, ia in calcul varianta de a exclude echipele respective din toate competitiile interne si continentale.

Forul european ameninta chiar ca acest lucru s-ar putea intampla inca din acest sezon. Astfel ca celelalte echipe se pregatesc deja de acel moment.

In Spania, echipele care si-au manifestat intentia de a se inscrie un noua Superliga sunt Atletico Madrid, Real Madrid si Barcelona, adica ocupantele primelor 3 locuri. Astfel, daca ele vor fi excluse din competitie de UEFA, lupta la titlu se va da intre Sevilla, Villarreal, Betis si Real Sociedad.

Cei de la Betis chiar au anticipat acel moment si au modificat pe site-ul oficial al clubului clasamentul momentului din La Liga, excluzandu-le pe cele 3 mari echipe ale Spaniei.

Astfel, liderul campionatului ar deveni FC Sevilla, cu 64 de puncte, urmata de Villarreal si Betis cu 49 ,respectiv 48 de puncte, iar Real Sociedad s-ar afla pe locul 4 cu 47 de puncte.

Modifică setările cookies