Mourinho, analizat de 3 directori de teatru: "Asta ar face instructie si cu noi, n-ar putea juca decat in tragedii!" Citeste toata analiza:

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 10:25

	Mourinho, analizat de 3 directori de teatru: "Asta ar face instructie si cu noi, n-ar putea juca decat in tragedii!" Citeste toata analiza:

The Special One este ofertat sa urce pe scena de teatru! Dar singur, ca "in echipa ar fi un dezastru total!".

Oscar Rodriguez, director la Teatrul Sant Andreu, Jordi Purtí, dramaturg si regizor de teatru, si Toni Alba, actor, regizor de teatru si imitator. Ei au analizat fiecare cuvant al lui Mourinho, fiecare gest, fiecare mimica. Si au ramas socati de cat de bine poate sa interpreteze Mourinho atatea roluri, scrie sport.es.

Ce spun cei trei:

"Inca nu ma decid daca ar putea sa faca o profesie din asta, omul asta nu stie sa zambeasca, ne-ar intimida si pe noi!"

"Il asteptam pe scena, cred ca ar fi un adevarat succes. Bine, n-ar putea juca in viata lui intr-o comedie. Rolul de baiat bun ar fi un dezastru. Doar in tragedii ar putea sa joace! Este atat de grav ca ai senzatia nu doar ca detine adevarul suprem, dar ca el a inventat notiunea de adevar!"

"Mourinho pare sincer suta la suta. Asa e el! Nu cred ca sufera de dubla personalitate. E prea bun. Te uiti la el si te convinge. Nu doar ca ai incredere suta la suta in el, te-ar face sa treci si la fapte! Este un mare, mare regizor!"

"Fiecare gest, fiecare cuvant - totul e la o intensitate incredibila la el! Este absolut credibil! Este bufonul furios. Si cand spune minciuni incepe sa le creada si el! E imposibil sa nu il crezi! Este superb. Este personajul negativ dintr-un film, este provocator, te intimideaza!"

"Ar putea juca Hamlet, Macbeth si Richard al treilea. E un om atat de trist! Este un personaj tragic! Umorul nu e de el! Moliere sau Bergerac ii mai recomand. In echipa n-ar putea lucra. El nu stie ce e aia. Ne-ar intimida si pe noi".

"El si Guardiola sunt yiing si yang. Pep e personajul bun, modest, exemplul de urmat, monument de sinceritate. Inteligent si premeditat. Mourinho e paranoic, toti sunt impotriva lui. Asta crede el. Si asta credem si noi, dupa cum il vedem ca face"


Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

BRAT