Joaca Realul zici ca-i Barcelona! :) Ancelotti a stabilit noua TACTICA de joc pentru Real: "O sa fim Barca!" Cum va arata echipa:

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Iulie 2013, 18:29

	Joaca Realul zici ca-i Barcelona! :) Ancelotti a stabilit noua TACTICA de joc pentru Real: "O sa fim Barca!" Cum va arata echipa:

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Cand a fost numit antrenor la Real Madrid, Ancelotti a spus ca va schimba complet filosofia de joc a echipei, dorind sa implementeze o tactica de posesie, asemanatoare cu cea a Barcelonei.

Chiar daca a fost luat in ras de spanioli, atat de fanii rivalilor de la Barca, cat si de presa iberica, Ancelotti pare sa nu fi renuntat la ideea sa, iar ultimele antrenamente, cele la care au avut acces si jurnalistii, au aratat ca jucatorii Realului se antreneaza exact dupa cum a spus antrenorul italian.

Starurile Realului lucreaza la antrenamente asupra vitezei de joc, a paselor extrem de rapide si a unui pressing nimicitor, fiecare jucator primind indicatii sa pasese din prima.

Desi toata lumea spune ca tactica Barcei nu poate fi copiata, Ancelotti pare sa fie singurul convins ca va reusi, acesta dorind sa-i transforme pe Ronaldo, Isco sau Ozil in Messi, Xavi si Iniesta :)

Cum va arata echipa Realului in sezonul viitor:
Casillas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Illaramendi - Ozil, Isco, Ronaldo - Benzema

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT