"E curioasa dar de obicei nu o intereseaza daca jucam 4-3-3 sau 3-5-2!" Explicatie haioasa pentru prezenta pisicii negre pe teren

"E curioasa dar de obicei nu o intereseaza daca jucam 4-3-3 sau 3-5-2!" Explicatie haioasa pentru prezenta pisicii negre pe teren

Catalanii au oferit explicatii pentru episodul de la meciul cu Elche.

Catalanii au oferit o explicatie pentru incidentul cu pisica neagra intrata pe teren la meciul Barcelonei cu Elche, in prima etapa a campionatului.

Acestia spun ca cei din conducerea clubului au luat decizia sa aduca mai multe pisici la stadion, care sa vaneze si sa omoare rozatoarele din zona stadionului. Sefii clubului au spus ca au incercat sa elimine sobolanii cu substante chimice insa nu au avut un succes foarte mare. "Pisicile sunt niste muncitori discreti care isi fac treaba fara sa faca galagie. Sunt curioase dar nu atat de curioase incat sa vada daca echipele joaca 4-3-3 sau 3-5-2. Acest episod cu intrarea pe teren este o coincidenta", a spus un oficial al clubului.

Episodul de sambata nu a fost unic. IN 2012, o alta pisica neagra a intrat pe teren, iar atunci Messi s-a accidentat si a dat vina pe prezenta pisicii in teren. Din fericire pentru catalani, nimeni nu a avut de suferit in acest meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies