Spania

"A fost o greseala imensa sa nu il vanda pe Messi!" Fostul jucator al Barcelonei ii avertizeaza pe catalani: "Plecarea lui pare inevitabila!"

Leo Messi (33 ani) ar putea pleca de la Barcelona din vara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 21:38
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 21:41

Anuntul ca starul argentinian ar putea pleca de pe Camp Nou ii sperie pe fani, insa transferul sau ar reprezenta o imbunatatire a situatiei economice a clubului, care trece prin clipe dificile. 

Desi Messi va pleca liber de contract, Barcelona ar scapa de cel mai mare salariu de la club, iar asta ar putea fi o usurare. Fostul jucator al catalanilor, Rivaldo, a vorbit despre situatia economica a clubului si a declarat ca Barcelona ar fi trebuit sa il vanda pe Messi. 

"Fosta conducere a comis o eroare cand nu l-a vandut pe Messi cand inca avea contract. Ar fi putut face ceva similar cu ce a facut Real Madrid cu Cristiano Ronaldo, cand l-a vandut si a scos 100 de milioane de euro. 

Plecarea lui Messi pare inevitabila acum. Este extrem de dureros sa vezi cum un jucator atat de talentat pleaca de la Barcelona pe gratis, cand clubul trece prin momente atat de dificile din punct de vedere economic", a spus Rivaldo conform cotidianului SPORT. 

Modifică setările cookies