Il mai tineti minte pe Chuck Norris? Cum arata celebrul actor la 75 de ani si ce a ajuns sa faca - FOTO

Il mai tineti minte pe Chuck Norris? Cum arata celebrul actor la 75 de ani si ce a ajuns sa faca - FOTO

Chuck Norris scrie istorie in continuare in artele martiale.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume se tine bine la 75 de ani. Chuck Norris este un nume de legenda in lumea artelor martiale dar si a filmelor.

Acesta a ajuns chiar un subiect de bancuri dupa ce si-a anihilat practic toti adversarii in filme. Putini stiu insa ca Chuck Norris este si un sportiv de exceptie, pe langa faptul ca este un actor foarte bune.

Americanul a fost o adevarata senzatie in anii '60-'70 in Karate, primind titlul de Luptatorul Anului de la celebra revista de profil Black Belt. Mai mult, Chuck Norris a devenit in 1990 primul "vestic" ce a primit centura neagra 8 Dan in Tae Kwon Do, fiind mai tarziu introdus in Hall of Fame.

La 75 de ani, Chuck Norris a mai bifat o borna. Acesta a fost promovat la gradul de 3 DAN in Jiu Jitsu Brazilian (centura neagra cu 3 trese).

"Astazi a fost o zi deosebita pentru mine. Dupa 30 de ani de practica in Jiu Jitsu Brazilian, am primit centura neagra cu 3 trese de la profesorii mei Jean Jacques Machado si David Dunn", a spus actorul pe pagina sa personala de Facebook.

 

Today was very special for me. After 30 years of Brazilian Jiu Jitsu training, with the endorsement of Professor Jean...

Posted by Chuck Norris on Saturday, 30 May 2015
VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies