Bara, sala si... slanina cu mustar :) Reteta perfecta pentru un corp care innebuneste orice barbat: VIDEO

Daca dansul la bara va deveni pana la urma sport olimpic, avem aurul asigurat! Cea mai tare dansatoare vine din Romania. A dansat si pentru Mutu in clipul celebrului rapper, Snoop Dogg.

Larisa Bercea a devenit cunoscuta in urma cu trei ani, cand s-a dat in spectacol la Romanii au Talent. Daca dansul la bara devine sport olimpic, Larisa e gata sa aduca o medalie pentru Romania.

"La varsta de 16 ani, cand am avut o tragedie in familie, moartea tatalui meu, a trebuit sa fiu stalpul familiei si am decis sa fac aceasta meserie, dansul", spune Larisa.

Mutu a admirat-o pe Larisa Bercea in clipul cu Snoop Dogg.

"Nu am schimbat pentru multe vorbe, doar ne-am salutat, este o persoana ok. Nu e fitos... dar mie nu imi plac fotbalistii, imi plac luptatorii de K1."

Larisa a dansat si pentru Inna, in ultimul videoclip. A ajuns sa danseze la bara dupa ce a facut handbal si a alergat la maraton. In mod surprinzator, fata nu tine un regim special care sa se mentina in forma: "Nu imi plac dulciurile, dar imi place mult mancarea traditionala... sa fie slana pe masa!"

Citeste si:Larisa Bercea
VIDEO PROTVPLUS.RO

Din toamnă ar putea începe vaccinarea anti-Covid a copiilor cu vârsta între 12 și 15 ani. Anunțul lui Valeriu Gheorghiță
BRAT
Modifică setările cookies