Bara, sala si... slanina cu mustar :) Reteta perfecta pentru un corp care innebuneste orice barbat: VIDEO

Daca dansul la bara va deveni pana la urma sport olimpic, avem aurul asigurat! Cea mai tare dansatoare vine din Romania. A dansat si pentru Mutu in clipul celebrului rapper, Snoop Dogg.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 22:17
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 22:26

Larisa Bercea a devenit cunoscuta in urma cu trei ani, cand s-a dat in spectacol la Romanii au Talent. Daca dansul la bara devine sport olimpic, Larisa e gata sa aduca o medalie pentru Romania.

"La varsta de 16 ani, cand am avut o tragedie in familie, moartea tatalui meu, a trebuit sa fiu stalpul familiei si am decis sa fac aceasta meserie, dansul", spune Larisa.

Mutu a admirat-o pe Larisa Bercea in clipul cu Snoop Dogg.

"Nu am schimbat pentru multe vorbe, doar ne-am salutat, este o persoana ok. Nu e fitos... dar mie nu imi plac fotbalistii, imi plac luptatorii de K1."

Larisa a dansat si pentru Inna, in ultimul videoclip. A ajuns sa danseze la bara dupa ce a facut handbal si a alergat la maraton. In mod surprinzator, fata nu tine un regim special care sa se mentina in forma: "Nu imi plac dulciurile, dar imi place mult mancarea traditionala... sa fie slana pe masa!"

Modifică setările cookies