România triumfă la Campionatul European de Bowling Juniori în proba de duo masculin (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 15:34
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 15:35

Într-o performanță spectaculoasă, echipa formată din Mihai Dragnia și Máté Balázs-Bécsi a cucerit medalia de aur în proba de duo masculin la Campionatul European de Juniori din 2024. 

Această victorie a adus României nu doar onorabilitatea de a fi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, ci și o demonstrație a talentului și dedicării celor doi sportivi.

În finala intensă și plină de suspans, Mihai Dragnia și Máté Balázs-Bécsi au reușit să se impună în fața echipei din Finlanda, reprezentată de Jussi Laine și Markus Lahti, cu un scor final de 463 la 433. Această victorie surprinzătoare pentru mulți a fost rezultatul unei performanțe extraordinare și a unei colaborări de excepție între cei doi sportivi români.

Efortul, talentul și dedicarea celor doi sportivi au fost îndrumate și susținute de selecționerul și antrenorul lotului național, Marius Piticariu. De asemenea, nu putem să nu menționăm contribuția importantă a familiei Balázs-Bécsi și familiei Dragnia si lui Catalin Gheorghe, antrenorul personal al lui Mihai Dragnia, în această călătorie spre succes.

Victoria echipei de duo masculin la Campionatul European de Juniori reprezintă nu doar o realizare personală pentru cei implicați, ci și o inspirație pentru viitoarele generații de sportivi români. Această performanță demonstrează că pasiunea, perseverența și determinarea pot conduce către succes în orice domeniu, și că România are talente remarcabile care pot străluci pe scenele internaționale.

Medaliile de aur au venit dupa ce putin mai devreme, cei doi juniori au stabilit un record european, realizand o medie de 555 intr-un joc: 298 Mate si 257 Mihai.

Felicitări echipei de duo masculin și tuturor celor implicați în această victorie pentru sportul românesc!

Federatia Romana de Bowling

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!