(P) Anvelopele de iarna Continental, din nou locul I la cele mai importante teste pentru siguranta soferilor

Indiferent daca ai masina de o luna sau de 10 ani, asta o sa te influenteze. Si o sa te ajute sa fii pregatit.

ADAC, ÖAMTC si TCS si revista de specialitate Stiftung Warentest au colaborat la cea mai importanta testare pentru anvelopele de iarna. Cei mai mari 14 producatori au participat la teste. ContiWinterContact TS 850 au fost singurele care au primit calificativele maxime - “good”/”highly recommended”.

Pentru masinile din clasa medie au fost testate dimensiunile 195/65 R 15, iar pentru cele din segmentul compact au fost reprezentative anvelope 175/65 R 14.

Astfel, la cele mai exigente teste pentru siguranta soferilor, ContiWinterContact TS 850 au iesit cele mai bune anvelope de iarna in ambele clase. ADAC, OAMTC, TCS si revista de specialitate Stiftung Warentest au concluzionat ca "pe ploaie, gheata, zapada, drum alunecos, ContiWinterContact TS 850 sunt cele mai sigure si performante anvelope”.

Continental le recomanda şoferilor să fie foarte atenţi la starea anvelopelor de pe masina şi să se asigure că adâncimea benzii de rulare este de minimum 4mm. Altfel, performanţele acestora scad la contactul cu zăpada şi asfaltul ud.

Citeste si:Continental
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies