„Codițele de Ileana Cosânzeana!” George Pușcaș, ironizat după meciul naționalei: „Nu faci nimic cu el dacă nu are și cureaua lată!” 

George Puscas Cornel Dinu Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Septembrie 2023, 16:54
Data actualizarii: Duminica 10 Septembrie 2023, 16:56

Naționala României a remizat cu Israel în a cincea etapă a preliminariilor EURO 2024, scor 1-1. 

Denis Alibec a marcat pentru tricolori, în prima repriză, însă Gloukh a restabilit egalitatea pe Arena Națională, în minutul 53. România rămâne pe locul al doilea în grupă, având un punct mai mult decât Israel, însă criticile nu au întârziat să apară. 

Unul dintre fotbaliștii dur criticați a fost George Pușcaș, atacantul trimis în teren de Edward Iordănescu în a doua repriză, în minutul 64, în locul marcatorului Alibec. Fotbalistul de la Genoa a avut cea mai mare șansă de a aduce victoria, însă a șutat mult peste poartă aproape de finalul meciului. 

Critici pentru George Pușcaș 

Jucătorul s-a remarcat însă datorită look-ului său, după ce a apărut pe teren cu codițe împletite. Cornel Dinu a comentat prestația lui George Pușcaș, ironizându-l pe acesta pentru look-ul său. 

„A fost o chestie de chiromanție pentru el. A fost introdus ca să joace și să salvăm toată situația, deși el nu joacă absolut nimic la Genoa de atâta timp. L-au băgat cu codițele de Ileana Cosânzeana ca în basm să facă o minune.

A avut într-adevăr posibilitatea să facă o minune pe final când a avut ocazia aceea. De fapt singura noastră ocazie este în minutul 78 a lui Pușcaș. Îi vine mingea pe colțul de 6 metri și trage peste poartă. 

Nu poți să faci nimic cu el dacă nu are și cureaua lată. Eventual, să-l aduci în fața porții și poate să nimerească vreo minge pe-acolo”, a declarat Cornel Dinu conform Fanatik

În acest sezon, George Pușcaș a fost rezervă neutilizată de Genoa în cele patru meciuri oficiale disputate până în prezent. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!