Vine Budescu? ULTIMA ORA! Un mijlocas a parasit cantonamentul nationalei: "Nu a putut fi recuperat"

Vine Budescu? ULTIMA ORA! Un mijlocas a parasit cantonamentul nationalei: "Nu a putut fi recuperat"

Eric Bicfalvi a parasit cantonamentul nationalei.

Sosit accidentat la reunire in urma ultimului meci pe care l-a disputat in campionatul Rusiei, mijlocasul Eric Bicfalvi nu a putut fi recuperat pentru a face parte din lot la partidele cu Armenia si Muntenegru.

In ciuda eforturilor staff-ului medical de a-l recupera in timp util pe Eric Bicfalvi, problema la genunchiul drept il impiedica pe acesta sa fie apt pentru jocul de vineri cu Armenia si pentru cel de luni din Muntenegru.

Eric Bicfalvi si-a luat ramas bun de la colegi si le-a urat succes inainte de a parasi cantonamentul de la Centrul National de Fotbal Mogosoaia: "Imi pare rau ca nu pot fi alaturi de ei, dar ii voi susțtne cu Armenia si Muntenegru. Sper sa avem sase puncte in plus dupa aceste doua meciuri”.

Lista aditionala convocata de Daum:

Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Alexandru Matel (Dinamo Zagreb, 17/0), Ionut Nedelcearu (Dinamo, 0/0), Dragos Nedelcu (FCSB, 1/0), Constantin Budescu (FCSB, 4/2), Dorin Rotariu (Club Brugge, 4/0), Gheorghe Grozav (Karabükspor, 15/3), George Puscas (Benevento, 0/0), Florin Tanase (FCSB, 2/0), Catalin Golofca (FCSB, 0/0)

Citeste si:Echipa Nationala
VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies