Ladislau Boloni Echipa Nationala Nationala

VINE Boloni? "Discut cu trei persoane din noua conducere FRF" Ce spune despre nationala

Conferinta de presa Victor Piturca, de la 12:30, in direct la Sport.ro! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Septembrie 2014, 07:12
Data actualizarii: Luni 01 Septembrie 2014, 07:17

Victor Piturca e gata sa lase nationala pentru banii arabilor, iar Boloni e favorit sa ii ia locul. "Nu m-a sunat nimeni", a declarat ieri Boloni pentru Sport.ro.

Apoi s-a razgandit. A recunoscut ca discutat cu trei persoane din noua conducere FRF, dar a ramas evaziv.

"Eu discut cu trei persoane din noua conducere de la FRF. Dar nimic de genul asta. Nationala n-are antrenor? Acum, stiti cum e, discutam situatii ipotetice", a declarat Boloni pentru ProSport. Boloni antreneaza in Qatar, la al Khor din 2012.

Victor Piturca vorbeste azi intr-o conferinta de presa, de la 12:30, in direct la Sport.ro. "Nu comentez ce anunta arabii", s-a limitat sa spuna Piturca.

Arabii au aflat insa si detalii din contractul sau. Va semna pe doi ani pentru 4 milioane de dolari plus alte bonusuri de performanta.

Mircea Lucescu e o varianta?
Il Luce a ramas la Sahtior in aceasta vara, dar situatia din Ucraina il impinge tot mai mult sa plece. Baza si stadionul lui Sahtior au fost bombardate, iar echipa sa joace in exil. "Am gresit ca am ramas", a declarat Lucescu in urma cu cateva zile. Lucescu a fost dorit de Fenerbahce, dar a refuzat. Acum nationala ii poate oferi o solutie de scapare din razboiul ucrainean. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!