MAGICIANUL nationalei s-a antrenat normal in Finlanda! Cum arata echipa probabila a Romaniei, cu 5 modificari

MAGICIANUL nationalei s-a antrenat normal in Finlanda! Cum arata echipa probabila a Romaniei, cu 5 modificari

Sanmartean i-a incantat pe romani in cele 65 de minute ale partidei cu Ungaria, insa Piturca l-a scos de pe teren, iar maghiarii au prins curaj si au egalat. 

La final, Piturca a fost acuzat ca a gresit cand l-a scos pe Sanmartean, chiar daca mijlocasul Stelei are 34 de ani si nu poate tine acelasi ritm pe toata durata unei partide de nivel ridicat.

Piturca a spus ca Sanmartean a primit o lovitura, insa jucatorul a declarat ca nu stie de ce a fost inlocuit.

Daca accidentarea a fost motivul schimbarii, nationala primeste vesti bune. Sanmartean s-a antrenat normal azi in Finlanda si e apt de joc pentru partida de marti seara.

Piturca pregateste schimbari importante in echipa de start, dar Sanmartean nu e vizat de inlocuire. Luchin, Prepelita, Torje, Tanase si Stancu sunt pregatiti pentru a intra in echipa de start.

Selectionerul e adeptul rotatiei dupa ce s-a plans in preliminariile precedente ca jucatorii romani nu pot sa joace la acelasi nivel la distanta de trei zile. In plus, Piturca e fortat sa opereze schimbari si dupa accidentarea lui Goian. Chiriches va reveni in centru, in timp ce Luchin va intra in banda dreapta.

Echipa probabila pentru meciul cu Finlanda: Tatarusanu, Luchin, Grigore, Chiriches, Rat, Prepelita, Pintilii, Torje, Sanmartean, Tanase, Stancu. 

PITURCA A BATUT DE DOUA ORI IN FINLANDA

"E un sentiment de placere sa revin aici. Imi da asa, ca si psihic, o incredere deosebita ca vom castiga si meciul de maine seara. Am participat la doua actiuni. Este cea de-a treia pe acest stadion si in primele doua am castigat. Sa vedem maine seara.”, a spus Piturca, la conferinta de presa de la Helsinki, de luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies