FRF isi asuma riscul: meciul Romania - Muntenegru se joaca pe Cluj Arena! Biletele au fost puse din nou la vanzare

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 August 2016, 13:00
Data actualizarii: Joi 25 August 2016, 18:41

UPDATE | FRF, decizie de ultima ora: Romania - Muntenegru se joaca pe Cluj Arena.

"FRF isi respecta angajamentul luat fata de suporterii clujeni si ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj Napoca partida Romania - Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din aceasta dorinta, in urma inscpectiei UEFA cu privire la situatia gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat o analiza comparativa de specialitate din partea forului continental care sa cuprinda si situatia stadionului Dr. Constantin Radulescu.

Concluziile acestei analize evidentiaza avantaje si dezavanataje pentru fiecare dintre stadioane (...), astfel ca am decis ca partida de debut a tricolorilor in aceste preliminarii sa fie gazduita de Cluj Arena", se arata in comunicatul FRF.


Federatia Romana de Fotbal a sistat ieri vanzarea biletelor la Cluj Arena pentru meciul Romania - Muntenegru. 

Programat pentru 4 septembrie, jocul de debut al neamtului Christoph Daum pe banca tehnica a Romaniei are mari sanse sa se mute pe un alt stadion.

Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus in urma festivalului de muzica Untold, iar administratorii au sanse mici sa reuseasca sa aduca suprafata de joc la standardele cerute de UEFA.

Din acest motiv, forul continental a trimis o inspectie la Cluj.

In acest timp, FRF a decis, insa, sa le cerea celor de la UEFA ca meciul sa se mute pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, din Gruia.

Biroul de presa al UEFA a precizat astazi, la solicitarea agentiei Mediafax, ca partida Romania - Muntenegru se va disputa pe stadionul lui CFR Cluj ca urmare a unei cereri a Federatiei Romane de Fotbal.

"Federatia Romana de Fotbal a decis ca meciul sa aiba loc pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Meciul de fotbal dintre Romania si Muntenegru s-ar putea disputa pe stadionul echipei CFR 1907 Cluj, nu pe Cluj Arena, deoarece calitatea gazonului nu permite desfasurarea unei partide internationale la standarde. 

Dupa Festivalul Untold, gazonul nu a fost refacut asa cum ar fi trebuit. Se asteapta si un raspuns oficial din partea delegatiei UEFA care a inspectat stadionul Cluj Arena", se arata in comunicatul celor de la UEFA.

Pana la sistarea biletelor, anuntata ieri de FRF, circa 20 de mii de fani isi cumparasera tichete.

CITESTE SI

Modifică setările cookies