Marti 26 Ianuarie 2016, 11:00

Surpriza la nationala! Iordanescu a chemat portarul cu cele mai multe goluri incasate din Liga I! Cine i-a luat locul lui Nita


	Surpriza la nationala! Iordanescu a chemat portarul cu cele mai multe goluri incasate din Liga I! Cine i-a luat locul lui Nita

Nationala a inceput ieri cantonamentul controversat din Antalya. 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Iordanescu a ajuns ieri cu 7 jucatori din tara, iar in Turcia s-a intalnit si cu jucatorii de la Viitorul, Dinamo, CFR Cluj si Pandurii Targu-Jiu. La lot a aparut si portarul Dragos Balauru de la FC Voluntari, care ii ia locul stelistului Nita. Balauru e portarul cu cele mai multe goluri incasate in acest sezon in Liga I.

Nationala s-a antrenat aseara pe luna plina, scrie site-ul FRF. Debutantii sunt incantati ca au prins lotul lui Iordanescu.

"E o mandrie sa fiu aici, imi doresc enorm sa joc in toate meciurile de pregatire, cat mai mult posibil. E o atmosfera speciala la lot, am fost primit foarte bine de prima oara si ma bucur ca avem ocazia sa fim impreuna, cei mai buni jucatori din Liga 1, pentru a oferi solutii echipei nationale”
(Andrei Ivan)

"Abia asteptam sa pasesc din nou pe iarba in tricoul echipei nationale! Chiar ma bucur ca am inceput din prima zi cu un antrenament. Eu vreau sa folosesc fiecare minut petrecut la lot pentru a demonstra ca tin mult la increderea care mi se acorda prin convocare" (Bogdan Vatajelu)

2 comentarii
  • 26 2016
    FC+STEUA++BUCURESTI+2009 SILVIU LUNNG JR , VASILICA HAMUTOSCHI ESTE OBTINUNE PETRU ECHIPA NATIONALA A ROMNIEI PE EI DE CE NUI PUNETI...
  • 26 2016
    jan Asta este de o penibilitate vecina cu nebunia , ce draqu cauta asta la nationala ??????????????????...
Sistemul public de sănătate e în colaps, deşi primeşte 9 miliarde de euro pe an
BRAT