Suntem neinvinsi, insa putem rata calificarea. Romania e una dintre cele 4 echipe de pe continent care nu au pierdut, dar singura intr-o situatie inedita

Romania Anghel Iordanescu Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 10:13
Data actualizarii: Duminica 11 Octombrie 2015, 10:20

Romania se afla intr-o situatie cu totul inedita inaintea meciului din Insulele Feroe, ultimul al acestor preliminarii. Echipa nationala nu a pierdut pana acum nicio partida, dar, cu toate acestea, nu este sigura de calificare. Torje, Chiriches & Co au nevoie de 3 puncte pentru a fi siguri de biletele pentru Paris.

Romania este una dintre cele patru tari de pe continent care nu au pierdut niciun meci in aceste preliminarii, insa e singura dintre ele care tremura pentru calificare.

Echipa nationala, care ocupa in acest moment pozitia a doua a Grupei F de calificare, se afla pe aceeasi treapta cu Anglia, Italia si Austria. Toate cele patru formatii sunt neinvinse in actuala campanie de calificare.

Totusi, spre deosebire de Anglia, Italia ori Austria, Romania e singura care poate trai un paradox. Echipa nationala poate rata trenul de Paris in ciuda faptului ca exista posibilitatea ca aceasta sa termine neinvinsa. Acest scenariu se poate adeveri in cazul unui egal in Feroe, coroborat cu o victorie a ungurilor la Atena, impotriva Greciei.

Pana aseara, si Tara Galilor era neinvinsa, insa reprezentativa in care joaca si cel mai scump fotbalist al planetei, Gareth Bale, a cedat cu 0-2 la Zenica, in Bosnia & Hertzegovina.

Anglia ramane singura echipa cu maximum de puncte posibile, avand 9 victorii in 9 meciuri, in timp ce Austria si Italia ocupa si ele primele pozitii ale grupelor din care fac parte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!