Nationala

Se intoarce GENERALUL? "O sa vina impreuna cu fi-su, o sa vedeti!" Cine preia nationala daca pleaca Piturca la arabi

Dumitru Dragomir a lansat o varianta surpriza in direct la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 10:53
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 11:06

"Nici nu stiau pe ce lume sunt grecii, le-au lipsit cativa jucatori si parca au fost morti. Penalty-ul stiti cum e, daca il da arbitrul, e corect. Eliminarea putea sa nu o dea dar regulamentar a avut dreptate. O sa continuam cu Piturca pe banca dar daca e vreun client cu bani mai multi, gasim pe altcineva. Parerea mea e ca nu exista oferta.", a comentat Dumitru Dragomir in direct la Sport.ro.

Acesta considera ca ne batem cu Grecia si Irlanda de Nord la calificare si ii propune lui Piturca o varianta pentru atacul nationalei pe urmatorii doi ani: "Adversare la calificare vor fi Grecia si Irlanda de Nord, au jucatori in Premier League iar noi avem examene pierdute cu el. Nu are cine sa ne bata in grupa asta. Solutia de viitor e cu Chipciu varf de atac, in urmatorii 2 ani de zile mai bun decat Chipciu nu gasim. A fost omul meciului de departe Chipciu."

Fostul presedinte al LPF are o varianta inedita pentru banca tehnica, daca Piturca se va decide sa plece la arabi: "Daca pleaca Piturca vor veni Anghel Iordanescu si cu fi-su, Edi.", a spus Dragomir in direct pe Sport.ro

Modifică setările cookies