Sanse mari sa pice si varianta Turkmenistan. Burleanu a anuntat 3 amicale, dar site-ul FRF schimba abordarea: "Cel putin doua meciuri"

Sanse mari sa pice si varianta Turkmenistan. Burleanu a anuntat 3 amicale, dar site-ul FRF schimba abordarea: "Cel putin doua meciuri"

FRF nu e sigura ca selectionata divizionara va juca trei meciuri de pregatire in Antalya, asa cum anuntase initial.

FRF a anuntat trei meciuri amicale pentru selectionata divizionara in cantonamentul din Antalya, dar planurile facute de Burleanu si Iordanescu se pot schimba. Reuniti si Turcia, fotbalistii convocati de "Tata Puiu" sunt siguri doar de doua partide: 30 ianuarie cu Torpedo Kutaisi (Georgia) si 2 februarie cu Zibru Chisinau (2 februarie).

Cel de-al treilea meci a fost programat pentru 7 ianuarie, adversarul urmand sa fie Republica Moldova ori, ca varianta de urgenta, Turkmenistan. 

Totusi, nici de meciul cu Turkmenistan nu mai sunt federalii siguri. Luni seara pe site-ul Federatiei aparea scris ca Romania va juca "cel putin doua partide amicale, pe 30 ianuarie contra formatiei Torpedo Kutaisi, iar pe 2 februarie impotriva echipei Zimbru Chisinau", fara sa se mentioneze nimic despre un al treilea meci.

La primul antrenament al selectionatei divizionare de la Belek au participat ieri doar 8 jucatori.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT