Sanse mari sa pice si varianta Turkmenistan. Burleanu a anuntat 3 amicale, dar site-ul FRF schimba abordarea: "Cel putin doua meciuri"

Sanse mari sa pice si varianta Turkmenistan. Burleanu a anuntat 3 amicale, dar site-ul FRF schimba abordarea: "Cel putin doua meciuri"

FRF nu e sigura ca selectionata divizionara va juca trei meciuri de pregatire in Antalya, asa cum anuntase initial.

FRF a anuntat trei meciuri amicale pentru selectionata divizionara in cantonamentul din Antalya, dar planurile facute de Burleanu si Iordanescu se pot schimba. Reuniti si Turcia, fotbalistii convocati de "Tata Puiu" sunt siguri doar de doua partide: 30 ianuarie cu Torpedo Kutaisi (Georgia) si 2 februarie cu Zibru Chisinau (2 februarie).

Cel de-al treilea meci a fost programat pentru 7 ianuarie, adversarul urmand sa fie Republica Moldova ori, ca varianta de urgenta, Turkmenistan. 

Totusi, nici de meciul cu Turkmenistan nu mai sunt federalii siguri. Luni seara pe site-ul Federatiei aparea scris ca Romania va juca "cel putin doua partide amicale, pe 30 ianuarie contra formatiei Torpedo Kutaisi, iar pe 2 februarie impotriva echipei Zimbru Chisinau", fara sa se mentioneze nimic despre un al treilea meci.

La primul antrenament al selectionatei divizionare de la Belek au participat ieri doar 8 jucatori.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal uriaș. Corina Corbu validată la şefia ÎCCJ, dar este contestată de Cristina Tarcea
BRAT