Primul atac la nationala, dupa 270 de minute de FRICA la Euro: "De ce? Ce am facut rau? Cu mine capitan ai ajuns la Euro!" Rat, despre banderola, jucatorii umflati din vestiar si cum a plans la final

Primul atac la nationala, dupa 270 de minute de FRICA la Euro: "De ce? Ce am facut rau? Cu mine capitan ai ajuns la Euro!" Rat, despre banderola, jucatorii umflati din vestiar si cum a plans la final

Optimile de finala de la EURO | Sambata, la ProTV, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Dupa 270 de minute de frica la European, apare si primul atac la nationala. Razvan Rat vorbeste despre momentul in care Iordanescu i-a luat banderola, problemele din vestiar cu jucatorii "umflati" care apar si dispar peste noapte si cum a trait finalul meciului cu Albania.

"De-a lungul a 15 ani la nationala, am vazut multi jucatori care au trecut in viteza prin vestiarul Romaniei. A existat probabil si o automultumire la un moment dat. Unii s-au gandit poate ca e suficient sa ajungi in cabina tricolorilor, fara sa mai confirmi. Cum faceam noi o gluma dupa meciul de deschidere cu Franta: Acum pot sa mor. Nu e chiar asa. Fotbalul e greu pentru ca trebuie sa demonstrezi in fiecare zi ca esti mai bun decat colegul tau"

"Au aparut prea multi fotbalisti romani umflati de presa, transferati peste noapte la Manchester United si Real Madrid. Au aparut si s-au evaporat in scurt timp."

"OK, nu mai chemam pe niciunul dintre cei 23 de jucatori care au fost acum in lotul de la Euro. Sau pastram cinci, sase. Pe cine aducem in loc?"

"Inainte de amicalul cu Congo am fost deposedat de banderola. N-au stut nimic nici secunzii. La sedinta dinaintea partidei a venit selectionerul si a anuntat echipa si a comunicat capitanul. Cu mine capitan, Romania a obtinut calificarea la Euro, de ce sa-mi iei privilegiul care-mi revenea de drept de a deschide Europeanul? De ce? Ce am facut rau?"

"Am plans in camera de nervi dupa meciul cu Albania. Sunt foarte dezamagit. Am participat la 7 campanii cu nationala si am reusit doua calificari la Europene, niciun Mondial si asta ramane un vis neimplinit. Dar cine stie? Poate mai apuc si preliminariile urmatoare", spune Rat in Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies