Sambata 13 Ianuarie 2018, 14:40

Ce i se pregateste lui Burleanu! Prima reactiei a grupului "Generatiei de Aur" dupa ce Popescu a revenit in fotbal!

Alegerile de la Federatie vor avea loc pe 18 aprilie.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

"Ionut Lupescu va candida la alegerile de la FRF", e convins Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei nationale, si omul care a coordonat in ultima perioada grupul "Generatiei de Aur".

Pompiliu Popescu spune ca formula ideala este cu Lupescu la carma Federatiei si cu Gica Popescu in rolul de consilier al Guvernului pe probleme de sport.

"Numirea lui Gica Popescu a venit ca o manusa pentru fotbalul romanesc. Este o lovitura pe care Burleanu a receptat-o in plina figura. Ne bucura, pentru ca acest semnal arata ca fotbalul romesc se revigoreaza."

"Alegatorii au primit semnalul si stiu incotro se indreapta fotbalul."

"Cred ca reusim sa il convingem pe Ionut Lupescu. Si prezenta lui Gica Popescu acolo, de asemenea, il va convinge. Ei au vorbit deja, cred ca de data aceasta, intr-o perioada relativ scurta de timp, se va materializa aceasta varianta. Gica Popescu este un mare sustinator al lui."

Fostul medic al echipei nationale a admis faptul ca Gica Popescu ar putea candida si el la alegerile din aprilie.

"Daca Gica Popescu poate si vrea, poate sa candideze fara nicio problema. Din ce stiu eu, acea zona de interdictie juridica i se termina pana in aprilie. Dar nu stiu daca el isi si doreste sa candideze", a mai spus Pompiliu Popescu la Ora exacta in sport.2 comentarii
  • 14 2018
    Fan cinste In ziua de azi asta e la moda, ca pușcăriașii sa ne conduca, un exemplu e acela că avem în oraș un sef la o firma de paza ce are antecedente penale grave. Nu sortează nimeni astfel de cazuri și să li se facă evaluări psihice și de comportament ???...
  • 14 2018
    Florin Bai sunteti nebuni? Ala este un puscarias cum sa ajunga in Guvern sau la FRF????...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT