Ce i se pregateste lui Burleanu! Prima reactiei a grupului "Generatiei de Aur" dupa ce Popescu a revenit in fotbal!

Alegerile de la Federatie vor avea loc pe 18 aprilie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Ianuarie 2018, 14:40
Data actualizarii: Sambata 13 Ianuarie 2018, 14:52

"Ionut Lupescu va candida la alegerile de la FRF", e convins Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei nationale, si omul care a coordonat in ultima perioada grupul "Generatiei de Aur".

Pompiliu Popescu spune ca formula ideala este cu Lupescu la carma Federatiei si cu Gica Popescu in rolul de consilier al Guvernului pe probleme de sport.

"Numirea lui Gica Popescu a venit ca o manusa pentru fotbalul romanesc. Este o lovitura pe care Burleanu a receptat-o in plina figura. Ne bucura, pentru ca acest semnal arata ca fotbalul romesc se revigoreaza."

"Alegatorii au primit semnalul si stiu incotro se indreapta fotbalul."

"Cred ca reusim sa il convingem pe Ionut Lupescu. Si prezenta lui Gica Popescu acolo, de asemenea, il va convinge. Ei au vorbit deja, cred ca de data aceasta, intr-o perioada relativ scurta de timp, se va materializa aceasta varianta. Gica Popescu este un mare sustinator al lui."

Fostul medic al echipei nationale a admis faptul ca Gica Popescu ar putea candida si el la alegerile din aprilie.

"Daca Gica Popescu poate si vrea, poate sa candideze fara nicio problema. Din ce stiu eu, acea zona de interdictie juridica i se termina pana in aprilie. Dar nu stiu daca el isi si doreste sa candideze", a mai spus Pompiliu Popescu la Ora exacta in sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!