Planul soc al lui Iordanescu inainte de EURO: selectionerul i-a cerut lui Burleanu 6 amicale cu 6 adversari de LUX

Anghel Iordanescu a revenit in tara, dupa ce a vizitat mai multe centre de antrenament in care Romania s-ar putea pregati pe perioada turneului final din Franta, anul viitor. Selectionerul a vorbit la sosire despre contractul sau, dar si despre urmatoarele partide ale primei reprezentative.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 18:50
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2015, 21:47

Situatia lui Iordanescu ramane una incerta. Misterios, selectionerul a spus ca lucrurile nu sunt inca decise si a anuntat ca un anunt va fi facut intr-o "perioada relativ scurta".

"Asa cum v-am mai spus: trebuie ca domnul presedinte Burleanu sa va dea raspunsul. Cred ca trebuie sa mai asteptati, pentru ca sunt inca lucruri de pus la punct. Posibil ca intr-o perioada relativ scurta sa aflati exact situatia. Nu uitati, una e ce doreste presedintele, alta este ce va vota Comitetul Executiv", a spus Iordanescu.

Anghel Iordanescu a dezvaluit si ce amicale vrea ca Romania sa joace pana la turneul final. Pe langa Italia, "Tata Puiu" ar mai vrea sa se bata cu Germania, Anglia, Spania ori Portugalia.

"I-am cerut presedintelui FRF ca pana la startul Campionatului European sa mai jucam 6 meciuri de pregatire. Daca ma intrebati de adversari, va pot spune ca iimi doresc cele mai bune 5-6 echipe din Europa. I-am specificat Germania, Anglia, Spania, Portugalia si Italia, cu care situatia e deja rezolvata", a mai spus selectionerul.

Modifică setările cookies