"Piturca ramane SIGUR!" Clauza care il tine pe selectioner pana in 2016! Reactia lui Dragomir dupa tragere!

"Piturca ramane SIGUR!" Clauza care il tine pe selectioner pana in 2016! Reactia lui Dragomir dupa tragere!

► Duminica, LIVE la Sport.ro: 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

"Si daca alegeam noi grupa nu iesea asa. E grupa usoara. Cea mai usoara, asa ceva nici nu mi-as fi putut imagina. Ar trebui sa luam locul I pentru ca grecii scot vreo 6-7 jucatori acum, nu mai pot duce nici ei. Dupa ce vin din Brazilia se retrag vreo sase de la greci. Nu insa si Mitroglou. Cred ca il lasa in pace pe Piturca si va califica echipa nationala. Nu as fi vrut Spania. Piturca ramane sigur, ca nu le convine sa dea atatia bani. Riscul este prea mare, ca ala care vine, daca nu califica echipa, ar trebui sa plece si federatia si antrenorul", a declarat, duminica, Dragomir, la Sport.ro.

Reprezentativa Romaniei va evolua in grupa F in preliminariile Campionatului European din 2016, in compania selectionatelor Greciei, Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord si Insulelor Feroe, conform tragerii la sorti de duminica, de la Nisa.

Primele doua echipe din cele noua grupe se vor califica la turneul final, la fel si formatia cel mai bine clasata pe locul trei, luand in considerare meciurile cu reprezentativele de pe locurile 1, 2, 4 si 5 din grupele respective. Celelalte opt echipe de pe locul trei vor sustine meciuri de baraj in noiembrie 2015, pentru cele patru locuri ramase.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: 82,4% din cazurile de COVID-19 din ultima săptămână s-au înregistrat la persoane nevaccinate
BRAT
Modifică setările cookies