"Piturca e un om inteligent! Demonstrez ca merit sa fiu la nationala" Mesajul lui Mutu pentru selectioner

"Piturca e un om inteligent! Demonstrez ca merit sa fiu la nationala" Mesajul lui Mutu pentru selectioner

Adi Mutu e convins ca forma prin care trece astazi il va propulsa din nou la nationala. 

Mutu spune ca Victor Piturca nu poate sa nu il cheme la nationala, daca prima reprezentativa va avea nevoie de el.

"Daca lumea crede ca merit sa fiu chemat, sa ma cheme. Daca nu, daca e bine pentru interesul nationalei sa nu fiu chemat, asta e"

"Ne-am mai intalnit, am vorbit ocazional, nu suntem barbari sa nu ne salutam sau sa nu ne vorbim. Pana acum, n-am adus vorba despre echipa nationala, pentru ca nu aveam ce sa vorbim despre acest subiect."

"Ca sa fiu chemat la echipa nationala trebuie sa demonstrez ca merit, lucru care nu s-a intamplat pana acum, dar acum se intampla”

"Toata lumea face declaratii la cald, toata lumea spune lucruri pe care mai tarziu se gandeste ca n-ar fi trebuit sa le spuna."

"Da, Victor Piturca poate lasa orgoliile deoparte. Crede-ma, am avut mai multe dispute cu Piturca in ultimii 15 ani. Este un om foarte orgolios, care tine la principiile sale, dar este si foarte inteligent si nu cred ca daca ar fi in interesul lui si al nationalei nu m-ar chema”

"Intotdeauna, eu si Piturca am gasit un numitor comun, care ne-a facut sa mergem mai departe si sa avem aceleasi interese”, a declarat Mutu la TVR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies