Piturca a vorbit pentru prima data despre negocierile cu arabii! Motivul pentru care a decis sa ramana pe banca nationalei:

Victor Piturca Echipa Nationala Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 17:12
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 17:32

Victor Piturca a pus punctul pe i in ceea ce priveste negocierile cu Al Ittihad. Selectionerul a anuntat si motivul pentru care afacerea a picat, dar si situatia sa actuala.

"Al Ittihad nu mai e de actualitate! Pana dupa meciurile cu Ungaria si Finlanda nu mai am ce vorbi pe tema asta, n-am mai vorbit cu nimeni! Nu cred ca se vor imbulzi echipele acum pe mine. N-am fost multumit deplin de oferta financiara de la arabi, altfel plecam dupa meciul cu Grecia. Repet, daca o sa apara ceva de nerefuzat, e posibil sa plec. Cand va fi cazul, daca va fi, va voi aduce la cunostinta", a spus selectionerul Victor Piturca la Radio Sport Total FM.

De asemenea, selectionerul a vorbit si despre greseala de redactare din contractul semnat cu FRF, greseala care il va tine pe banca nationalei mai mult decat se credea initial. Contractul lui Piturca va expira in noiembrie 2016, desi acesta stia, potrivit declaratiilor facute, ca trebuie sa incheie intelegerea mai devreme.

"M-a sunat chiar Sandu sa-mi zica ca el crede ca a gresit secretara in contract. E problema lui, el trebuia sa fie atent, eu am vazut 2016, am zis ca e vorba de turneul final. Nici nu stiam, mi-a zis Federatia de greseala. Nici nu stiu daca a fost greseala sau nu. Nu mi se pare normal nici mie, o voi regla, nu vad o problema, nu e normal sa mai stau cateva luni daca am anuntat ca ma retrag dupa turneul final", a mai spus Victor Piturca.

Echipa nationala a Romaniei va disputa meciurile cu Ungaria si Finlanda pe 11 si 14 octombrie. Primul dintre acestea se va disputa pe Arena Nationala din Bucuresti.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!