"Ori singur, ori deloc". Ce spune Edi Iordanescu despre un scenariu nsoc: la vara, cu nationala la EURO | VIDEO

Iordanescu nu trebuie sa castige Euro. Urmatorul lui obiectiv e sa califice nationala la Mondialul din 2018. Puiul lui "Tata Puiu" nu accepta sa vina langa selectioner pe banca: "Ori singur, ori deloc", spune Edi Iordanescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015, 21:42
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2015, 21:50

Razvan Burleanu a anuntat miercuri seara, la Sport.ro, ca are toate increderea in Iordanescu. Seful de la FRF sta linistit: "Tata Puiu" e legat prin contract de nationala pana dupa EURO.

"Asta e contractul, asta e clauza. In contextul calificarii, Anghel Iordanescu merge cu echipa la Campionatul European", a spus Burleanu.

Seful Federatiei spune insa ca mai e timp destul pentru schimbari, iar pe banca pot avea loc unele modificari. Burleanu n-ar spune "nu" unui scenariu ce pare in acest moment SF: sa aiba la nationala un cuplu Lucescu - Iordanescu.

Selectionerul e de acord, dar Lucescu nu s-a hotarat. Daca Mircea Lucescu nu vrea, Iordanescu poate imparti banca la EURO cu fiul sau, care are o perioada buna cu Pandurii.

"Impreuna nu accept. Ori eu singur, ori deloc", spune insa franc Edi Iordanescu.

Ca si Hagi, Rednic viseaza si el sa ajunga la nationala intr-o zi. Antrenorul dinamovist s-a apucat de cantat la conferinta cand a auzit de acest lucru.

Modifică setările cookies