Dorin Goian Echipa Nationala Nationala

Omul care a dus Romania la ultimul turneu final din ultimii 14 ani se retrage de la nationala! Anuntul oficial facut de Goian

Goian este dorit de victor Piturca la nationala Romaniei, dar el anunta ca se retrage. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iunie 2014, 10:59
Data actualizarii: Vineri 20 Iunie 2014, 11:02

La 33 de ani, Dorin Goian, marcatorul golului cu Olanda care ne-a dus la ultimul turneu final in ultimii 14 ani, la Euro 2008, a anuntat ca renunta la nationala.

Goian a strans 59 de meciuri la echipa nationala, pentru care a marcat de 5 ori.

"Cu siguranta gandul meu nu mai este la echipa nationala. Nu m-am retras, eu nu am dreptul sa ma retrag de la echipa nationala, din punctul meu de vedere mult mai mari jucatori isi pot anunta retragerea de la echipa nationala. Sunt constient ca am o varsta si normal, trebuie sa vina alti jucatori mai tineri, venim si noi dupa o ratare a calificarii la Mondial si normal, unele schimbari se produc"

"Aceasta generatie care vine, acesti jucatori in primul rand trebuie sa faca orice sa se califice la urmatorul European. Grupa este oarecum ok, puteam sa picam mai nasol, dar tinand cont de faptul ca si competitia europeana s-a marit cu patru echipe, sansele sunt mai mari sa ne calificam", a declarat Dorin Goian la DigiSport.

Modifică setările cookies