"Nu ne permitem un salariu mai mare de 500.000 euro! Va fi un antrenor de nivelul lui Mircea Lucescu!" Dezvaluiri despre negocierile de ultima ora ale FRF

"Nu ne permitem un salariu mai mare de 500.000 euro! Va fi un antrenor de nivelul lui Mircea Lucescu!" Dezvaluiri despre negocierile de ultima ora ale FRF

Portugalia - Tara Galilor si Germania - Franta, miercuri si joi IN DIRECT la ProTV, ora 22:00

FRF se pregateste sa anunte joi noul selectioner al Romaniei.

500.000 euro pe an salariu este bugetul maxim pe care FRF si-l permite pentru un antrenor strain. Christoph Daum e varianta favorita pentru postul de antrenor al nationalei. "Va fi un selectioner de nivelul lui Mircea Lucescu", spun oficialii FRF.

"Joi seara, la ora 18:00, va fi Comitetul Executiv. Vom avea o noapte lunga, pentru ca pana joi trebuie sa le furnizam membrilor Comitetului Executiv numele noului selectioner. Avem concurenta grea, avem federatii nationale orientate spre acelasi tehnician. Noi stim ca din punct de vedere financiar este greu sa concuram cu astfel de federatii sau cluburi, dar avem si alte atuuri. Nu banii sunt cei care vor decide in aceste negocieri."

"Nu avem o oferta financiara cu care sa ne batem cu alte federatii. Bugetul FRF este unul limitat, 15, poate 20 de milioane de euro. Concuram cu federatii care au 40-50 milioane de euro. Din punctul nostru de vedere, nu numai banul conteaza. Faptul ca avem proiecte in derulare, ca lumea vorbeste, toate astea ma fac sa cred ca vom avea castig de cauza."

"Cei care vorbesc doar despre bani, stim despre ei ca aia e singura lor motivatie. Sfatul meu pentru presedintele Razvan Burleanu a fost sa nu ii accesam pe cei care cer foarte multi bani. Nu intotdeauna cei care cer bani multi sunt si cei mai buni."

"In momentul de fata suntem cel mai aproape de un tehnician neamt. Nu cred ca ne permitem un salariu mai mare de 500.000 de euro. Va fi un strain la nivelul domnului Lucescu", a declarat Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, pentru DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies