Nationala se muta in PARADIS inainte de EURO! Cantonament la poalele celui mai inalt varf din Muntii Alpi

Nationala se muta in PARADIS inainte de EURO! Cantonament la poalele celui mai inalt varf din Muntii Alpi

Echipa nationala se muta la poalele celui mai inalt varf din Alpi inainte de EURO. 

Nationala merge in cantonament la granita dintre Italia, Franta si Elvetia, in localitatea Courmayeur, o statiune superba cu 2800 de locuitori, situata la poalele varfului Mont Blanc, cel mai inalt din Alpi. (4810m). Pe langa zona superba de munte, localitatea se mandreste si cu o gradina botanica impresionanta.

Selectionerul si-a dorit un cantonament la intaltime, iar nationala va fi cazata la peste 1200 de euro inainte de turneul final din Franta.

La Courmayeur, nationala va avea facilitati de 5 stele, un teren mare de iarna, doua terenuri pentru minifotbal si o sala de forta, scrie Gazeta Sporturilor.

Cantonamentul nationalei incepe pe 16 mai si duureaza intre 10 si 14 zile, situatie complicata pentru stranierii convocati de Iordanescu. Sezonul se incheie in aceeasi perioada in campionatele puternice, in Turcia se incheie pe 22 mai, in Bulgaria pe 29 mai, iar in liga a doua din Spania, Andone incheie campionatul tocmai pe 5 iunie. 

Citeste si:Echipa Nationala

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul Cod Administrativ ar ajuta baronii locali. Cum vor putea ajunge penalii în Guvern
BRAT