Nationala s-a reunit pentru meciurile cu Lituania si Spania, Iordanescu anunta numele altor doua adversare: putem juca si impotriva unei nationale africane pana la EURO

Anghel Iordanescu Echipa Nationala Romania Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 14:30
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 14:40

Anghel Iordanescu a vorbit intr-o conferinta de presa din cantonamentul nationalei de la Mogosoaia. Selectionerul a abordat mai multe subiecte, intre care convocarile facute, dar si partidele amicale pe care echipa nationala le va disputa pana la EURO.

Iordanescu e in continuare suparat dupa fiascoul din iarna. Selectionerul spune ca vrea sa dea uitarii cantonamentul din Antalya si neplacerile provocate de discutiile in contradictoriu cu Steaua. De asemenea, acesta e nemultumit de situatia creata cu LPF si de discutiile pe tema decalarii finalului de campionat.

Selectionerul a mai dezvaluit ca FRF negociaza organizarea a doua meciuri amicale inainte de EURO. Congo si Ucraina sunt posibilele adversare.

"Consider stagiul de pregatire din Turcia un eveniment incheiat, dar un eveniment neplacut, pentru ca, la urma urmei, toti jucatorii trebuie sa vina la nationala atunci cand sunt convocati. V-as ruga sa nu mai discutam pe seama acestui subiect.

In ceea ce priveste relatia echipa nationala - LPF, n-as vrea sa se inteleaga ca exista vreo polemica. Va repet, stafful echipei nationale a cerut LPF doar 7 zile de vacanta pe care dorim sa le dam jucatorilor nostri dupa cel mai greu program competitional intern. Se joaca Play Off/Out, Cupa Ligii tur-retur, Cupa Romaniei tur-retur. Cred ca sapte zile ii ajuta pe fotbalisti in acest context.

Solicitarea mea personala catre LPF a fost aceea de a primi acest raspuns cat mai repede. Am solicitat asta inca din lunile noiembrie-decembrie", a spus Anghel Iordanescu.

"Sunt discutii pentru doua amicale, unul cu Congo, desi eu mi-as fi dorit o nationala europeana, iar al doilea cu Ucraina. Cele doua meciuri ar urma sa se joace in Italia. Dupa acestea, vom juca cu Georgia", a mai spus selectionerul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!