Nationala ramasa acasa | Cum arata lotul de 21 jucatori pe care Iordanescu i-a sarit din schema. E la acelasi nivel cu "prima echipa"?

Nationala ramasa acasa | Cum arata lotul de 21 jucatori pe care Iordanescu i-a sarit din schema. E la acelasi nivel cu "prima echipa"?

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise IN DIRECT de ProTV

Anghel Iordanescu a anuntat ieri, spre sfarsitul zilei, lotul de 23 de jucatori pe care ii va deplasa la Paris, la Campionatul European. Selectionerul a decis sa renunte la 5 fotbalisti din cei 28 chemati pentru cantonamentul de pregatire din Italia: Alin Tosca, Adrian Ropotan, Alexandru Maxim, Andrei Ivan si Ioan Hora.

Pe langa cei 5, Iordanescu a sarit din schema si alti fotbalisti care au cochetat cu nationala in trecut ori care s-au facut remarcati in ultima vreme. 

In cazul unora dintre acestia, selectionerul a putut invoca motive de sanatate, acestia confruntandu-se in ultima perioada cu accidentari - vezi Florin Gardos.

In alte cazuri, selectionerul a considerat ca acestia nu sunt indeajuns de pregatiti pentru echipa nationala - Florin Tanase, Florentin Matei ori Dorin Rotariu.

In fine, Constantin Budescu a ratat nationala in urma transferului in liga a doua chineza.

Cum arata echipa "nationala ramasa acasa"

Primul 11: Nita - Tamas, Papp, Gardos, Tosca - Anton, Ropotan - Rotariu, Budescu, Maxim - Hora 

Rezerve: Ivan, Goian, Fl. Tanase, Cr. Tanase, Balasa, Puscas, Bourceanu, Fl. Matei, Marica, Rusescu

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies