Nationala a plecat in Turcia cu mai multi antrenori decat jucatori :) "Tata Puiu", Moldovan, Isaila si Badea au dat autografe pe aeroport: VIDEO

Nationala lui tata Puiu a plecat in Turcia cu mai multi antrenori decat jucatori. Doar 3 dinamovisti au zburat alaturi de Iordanescu, Moldovan, Isaila si Badea. Selectionerul a fost enervat de un suporter in aeroport.

Un fan a venit sa ia autograf de la Iordanescu, dar n-a ales bine poza. Era cu nationala lui tata Puiu din 2003, de la infrangerea rusinoasa cu Danemarca de la Bucuresti.

Dinamovistii Lazar, Filip si Nedelcearu sunt singurii fotbalisti care au plecat in Turcia cu nationala divizionara a lui Tata Puiu. Ceilalti sunt in Turcia. Chiar si stelistii, pentru care Iordanescu s-a certat cu Galca si Argaseala.

Iordanescu va primi restul jucatorilor in urmatoarele zile. Selectionerul spune ca are ochi pentru toti fotbalistii din Liga I si asteapta ca acestia sa confirme, indiferent de varsta.

"Sa-i vedem la echipele de club chiar si pe Tucudean, Sapunaru sau Daniel Niculae", a spus Iordanescu.

Cristi Sapunaru ar putea reveni la nationala dupa conflictul cu Piturca: "Bineinteles ca nationala e un subiect deschis pentru mine. Trebuie sa joc, trebuie sa o fac bine si apoi pot spune daca ma intorc sau nu", a spus si fotbalistul Rapidului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies