Mutu si-a luat licenta de antrenor. Ii face praf pe jucatorii nationalei: "Nicio idee de joc, apatici. Ultimul meci a fost incredibil"

Mutu si-a luat licenta de antrenor. Ii face praf pe jucatorii nationalei: "Nicio idee de joc, apatici. Ultimul meci a fost incredibil"

Adrian Mutu isi dorea sa joace la EURO, dar nu a mai reusit sa il impresioneze pe Iordanescu. Nici nationala nu a impresionat in Franta. 

Mutu a devenit antrenor cu acte in regula, iar acum pune tunurile pe jucatorii nationalei. Retras oficial de la nationala, Mutu anunta ca a venit timpul schimbarii pentru Romania.

"A fost bine, totul ok, ma bucur ca am luat carnetul de antrenor, o sa incep si pentru licenta B. Am prezentat filozofia antrenorului de fotbal, a mea de fapt, a fost totul ok", a spus Mutu la Digi.

"A fost ceva dezamagitor la Euro. Am inceput bine cu Franta si, chiar daca am pierdut (n.n. 1-2), eram entuziasmati ca o sa vedem o echipa a Romaniei hotarata sa castige. Din pacate, nu a fost asa, nu am avut nicio idee de joc si am fost apatici pe alocuri. Ultimul meci a fost incredibil, se vede clar ca nu a fost nicio idee de joc la ceea ce am aratat pe teren.

Am facut mai putine puncte si decat in 2008, atunci am avut o grupa de foc si am facut doua puncte, terminand pe locul 3. Acum, intr-o grupa mult mai accesibila, cu locul 3 care se poate califica, ne-am intors acasa. Acum, sa se inceapa reconstructia fotbalului nostru, cu prima liga, liga a doua, a treia si asa mai departe. De la toti jucatorii ma asteptam sa ofere mai mult".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies