Mutu si-a batut iar joc de Romania! Si inca 3 i-au urmat exemplul! "Lasati-ne sa ne pregatim pentru CM 2018!"

Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iunie 2011, 18:54
Data actualizarii: Sambata 11 Iunie 2011, 19:10

Nationala Romaniei mai bine s-ar concentra pe Mondialul din 2018, ca si asa nu ne grabim cu performantele. Tot a anuntat FRF ca vrea sa faca o echipa competitiva pentru Euro 2016! PARAGUAY - ROMANIA, duminica LIVE pe www.sport.ro la 00:55 si IN PREMIERA VIDEO la Sport.ro si www.sport.ro duminica la 09:00, 12:00 si 16:00!

Mutu, Tamas, Rat si Sapunaru au zis pas turneului din America de Sud. Si asta nu poate iesi decat rau pentru nationala tarii noastre. Daca nu batem in Paraguay, ne complicam rau situatia. Nationala pica din urna 3 in urna 4 si ne asteapta adversari mult mai dificili la Mondialul din 2014. Bine ca nu se afla printre obiectivele noastre! :)

Turneul din America de Sud nu i-a motivat deloc pe Mutu, Tamas, Rat si Sapunaru, care au cerut putin timp de respiro, dupa sezoanele dificile pe care le-au avut. Daca FRF programa amicale pentru nationala in Europa, probabil ca cei patru nu s-ar fi speriat atat de usor si ar fi facut deplasarea cu echipa pentru amicalele care conteaza la coeficient. Demisia lui Razvan a contat si ea printre cei patru, in special pentru Rat, Sapunaru si Tamas, unii dintre jucatori preferati ai lui Lucescu. Punctele nationalei se calculeaza in functie de cota adversarului. Daca nu batem Paraguay, ramanem, deci, in urna 4, si vom avea cel putin 2 adversari extrem de dificili pentru Mondialul din 2014.

Vorba dinamovistului Borcea: "Lasati-ne sa ne pregatim pentru 2018, mai bine!"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!