Mutu, in Top 10 al celor mai mari jucatori ce vor lipsi de la CM-2010!

Adrian Mutu Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2009, 16:56
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2009, 17:22

Internationalul roman al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost inclus, de site-ul postului britanic Sky Sports, pe lista celor mai mari zece jucatori care nu vor participa la turneul final al Cupei Mondiale din 2010.

"Deseori pe primele pagini ale ziarelor, si nu intotdeauna pentru cele mai bune motive, Mutu este un personaj in fotbalul european. Perioada plina de evenimente de la Chelsea si amenda dura ce continua sa atarne asupra sa, dupa concedierea de la clubul londonez, il fac usor de recunoscut de catre adeptii fotbalului englez. Totusi, Italia este locul in care a demonstrat latura cea mai placuta a caracterului sau.

Evolutiile de la Inter Milano, Verona, Parma, Juventus si Fiorentina l-au ajutat sa devina una dintre principalele atractiile in Serie A, cu recordul sau de goluri de necontestat. El este un alt jucator, ca si Ibrahimovici sau Berbatov, care poseda abilitatile enigmatice capabile sa lase spectatorii uimiti si frustrati", noteaza sursa citata.

Site-ul britanic ii pune, alaturi de Adrian Mutu, in topul celor mai importanti zece jucatori ce vor rata prezenta la turneul final din Africa de Sud, dupa ce nationalele lor nu s-au calificat, pe Emmanuel Adebayor (Togo), Yossi Benayoun (Israel), Dimitar Berbatov (Bulgaria), Petr Cech (Cehia), Zlatan Ibrahimovici (Suedia), Colin Kazim Kazim-Richards (Turcia), Jari Litmanen (Finlanda), Luka Modrici (Croatia) si Antonio Valencia (Ecuador).

Lista fotbalistilor cu nume ce vor rata prezenta la competitia de vara viitoare din Africa de Sud ar putea fi completata de Thierry Henry (Franta), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Diego Forlan (Uruguay) sau Andrey Arsavin (Rusia), daca nationalele lor nu vor trece de barajul pentru CM-2010.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!