MUTARE la Nationala! Piturca a luat masuri dupa ce a ramas FARA Bourceanu! Un alt stelist a fost chemat de urgenta la lot!

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 15:20

	MUTARE la Nationala! Piturca a luat masuri dupa ce a ramas FARA Bourceanu! Un alt stelist a fost chemat de urgenta la lot!

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Bourceanu este suspendat pentru meciul cu Turcia, iar Piturca a mutat rapid.

In primele ore dupa meci s-a gandit bine ce va urma si cum trebuie sa acopere centrul terenului la partida cu turcii. Asa ca l-a convocat de urgenta pe Ionut Neagu, de la Steaua!

Chiar daca el nu a mai jucat alaturi de Pintilii la centru, intr-un meci atat de important, el a primit probabil sansa carierei, scrie Gazeta.

Inca nu se stie daca sistemul folosit de Romania va fi acelasi ca aseara, insa e clar ca sansa ii poate surade lui Neagu si ar putea juca din primul minut.

Ionut Neagu a venit la Steaua in urma cu doar cateva zile, la finalul perioadei de marcato, adus de la Otelul Galati. Suma platita in schimbul sau, 500.000 de euro, si aducerea sa, in general, au reprezentat doua motive care au tensionat relatia dintre Reghecampf si conducerea Stelei zilele trecute. Insa pana urma lucrurile s-au linistit, iar jucatorul a fost trecut inclusiv pe lista UEFA.

Ionut Neagu are 23 de ani si a bifat pana acum trei prezente la Nationala.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT