Nationala

Motivul pentru care FRF a acceptat varianta Bologna: Tatarusanu si Chiriches ar putea avea parte de un stadion plin de ROMANI la amicalul cu Italia

FRF a anuntat locatia, data si ora meciului Romania - Italia, acesta urmand sa se dispute la Bologna, pe data de 17 noiembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 13:00
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 13:36

FRF a anuntat astazi ca a "batut palma" cu Federatia Italiana pentru meciul amical Romania - Italia. Acesta se va disputa pe 17 noiembrie pe stadionul Renato Dall'Ara, din Bologna (DETALII AICI).

Echipa nationala va avea astfel parte de un test "de lux" in ultimul meci al anului 2015, unul care ii va solicita serios pe tricolori inaintea turneului final al Campionatului European.

Cele doua federatii au cazut de acord pentru disputarea meciului la Bologna, desi, potrivit surselor www.sport.ro, initial au existat trei propuneri de locatii.

Pentru echipa nationala, Bologna reprezinta poate cea mai avantajoasa varianta, orasul avand una dintre cele mai mari comunitati de romani din Italia. In plus, Bologna este relativ de Torino si Milano, alte orase cu un procent extrem de mare de conationali.

Ultimul meci jucat de nationala Italiei pe Renato Dall'Ara a fost un succes, "Squadra Azurra" castigand cu 4-0 cu San Marino, pe 31 mai 2013.

Din 19 meciuri disputate la Bologna, nationala Italiei a inregistrat 15 victorii, 3 infrangeri si un egal. 

Mai in gluma, mai in serios, la Bologna isi au sediul Lamborghini si Maseratii, astfel ca fotbalisti echipei nationale isi pot alege primele de calificare la EURO :)

Modifică setările cookies