"Mi s-a facut pielea de gaina si mi se parea ireal! Nu voi uita niciodata aceste momente!" Marturie superba din vestiarul Romaniei

Cu un gratar la castelul in care sunt cazati la Euro - asa au trecut romanii peste infrangerea cu Franta.

Tata Puiu a deschis poarta castelului si pentru familiile fotbalistilor. 20 de mii de fani romani sunt asteptati pe stadion, la meciul cu Elvetia. Batalia pentru calificare va fi la PRO TV, miercuri, de la ora 19.

Tata Puiu a schimbat foaia si i-a surprins chiar si pe jucatori. Inaintea meciului cu Franta, nici musca n-a intrat in castelul Romaniei de la Paris.

Acum, Iordanescu a deschis cantonamentul, iar jucatorii au stat la un gratar cu cei dragi. N-au pus pe gratar si pestii de la castel.

Reporter: Cel mai frumos mesaj de incurajare de la cine a fost?
Grigore: De la sotia mea.
Reporter: Cum a fost la gratar?
Grigore: A fost un moment de relaxare oarecum, sa putem sa mai uitam ceea ce s-a intamplat in meciul de deschidere. Sper sa ne dea putere si miercuri sa fim intr-o forma foarte buna.

Si fanii s-au intalnit cu fotbalistii, la plimbarea nationalei. Jucatorii s-au relaxat intr-un peisaj de vis.

"Nu ne asteptam, ne gandeam ca e ora pranzului si sunt plecati sa serveazsca pranzul dar din greseaala si cu sanasa am reusit sa-i vedem"

Stanciu: Toata lumea ne-a spus ca e mandra de noi.
Reporter: Ai ce le povesti copiiilor, nepotilor?
Stanciu: Da, cu siguranta, aceste momente nu le voi uita niciodata.
 
Politistii si jandarmii au fost pe urmele romanilor la plimbare. Rat e mare fan al masinilor puternice, nu si al motocicletelor.

Romanii se vor incarca din nou cu energia fanilor, pe stadion, la meciul cu Elvetia, miercuri, de la ora 19, la PRO TV.

"Cand s-a intonat imnul, se auzea Desteapta-te romane pe Stade de France, mi s-a facut pielea de gaina si mi se parea ireal sa traiesc ceva asa de frumos", spune Stanciu.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies