Alex Ionita Echipa Nationala Nationala Marius Niculae

Marius Niculae a găsit soluția pentru echipa națională! Fotbalistul de la Rapid pe care i-l propune lui Edward Iordănescu

Alex Ioniță a renăscut la Rapid.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 08:13
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 08:13

Noul posesor al tricoului cu numărul 10 din Giulești, după plecarea lui Rareș Ilie la Nice, Alex Ioniță este într-o revenire clară de formă. Fotbalistul a pasat decisiv pentru golul lui Marko Dugandzic la meciul cu FCSB.

Marius Niculae îl cere pe Alex Ioniță la echipa națională

Marius Niculae consideră că interul este o soluție ideală pentru echipa națională și cere ca acesta să fie convocat de Edward Iordănescu la următoarea campanie. Fotbalistul are o singură selecție, până acum, la prima reprezentativă.

  • Alex Ioniță - Rapid

"Decisiv din nou, în condiţiile în care nu a putut să joace niciun meci amical. A făcut un efort extraordinar şi chiar mă bucur. Continuă această linie ca şi în sezonul trecut, începe să câştige moral şi devină un pilon de bază al Rapidului, unde cred că a devenit deja şi sper eu că şi la naţională.

Cred că arată din ce în ce mai bine. Edi îl ştie, a lucrat la Astra, dacă nu mă înşel. Nu e uşor la acel gol, dar centrarea a venit perfect în spatele fundaşului", a spus Marius Niculae, la DigiSport.

Astra Giurgiu (119 meciuri/23 goluri), Rapid (52/10), CFR Cluj (39/3) si Universitatea Craiova (11/1) sunt echipele la care a mai evoluat acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!