Marica spune EMOTIONAT: "Porneam de JOS, vai mama noastra! S-a spus ca CERSIM dragostea romanilor!" Momentul impresionant din drumul spre Rio:

Autor: Sport.ro
Joi 17 Octombrie 2013, 10:21

	Marica spune EMOTIONAT: "Porneam de JOS, vai mama noastra! S-a spus ca CERSIM dragostea romanilor!" Momentul impresionant din drumul spre Rio:

► HIGH la derby in OLANDA! Twente – Ajax, sambata 21:45 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Ciprian Marica e la 11 goluri de recordul all-time al nationalei - 35, cat au Hagi si Mutu. El a fost decisiv in campania aceasta de calificare si este unul dintre cei mai activi tricolori pe Facebook. Acolo, de multe ori, el a avut reactii vis-a-vis de meciurile nationalei, forma sa, scandalurile in care a fost implicat, dar si legat de suporteri.

Marica a vorbit pentru ProSport despre toate aceste lucruri:

"Imi amintesc si acum primul gol: era la Erevan, a fost un moment special. Totusi, nu am fost asa de fericit, pentru ca dupa acel 1-1, selectionerul Iordanescu a fost demis.

Acum, cel mai impresionant moment din aceasta campanie de calificare a fost cel de la meciul cu Ungaria de la Bucuresti, cand atmosfera a fost un exemplu de comportament din partea romanilor. Din partea fanilor, din partea presei, din partea tuturor. Acolo am vazut romani adevarati, asa cum cred ca ar trebui sa se comporte la fiecare meci al echipei nationale!", a spus atacantul nationalei.

Apoi a continuat:

"Cand am fost chemat la Nationala desi nu aveam echipa, a fost o responsabilitate enorma asumata de selectioner. Trebuie sa ai curaj, sa ai tupeu, sa fii pus intr-o situatie in care, chiar daca lumea nu iti contesta valoarea, exista semne de intrebare legate de tine. Am demonstrat atunci tarie de caracter, dorinta!

Calificarea la baraj e o performanta, avand in vedere ca am venit din urna a patra si aveam, teoretic, trei adversari superiori noua. Ce sa mai, sa fim sinceri, porneam de jos, vai mama noastra! Si am reusit ceea ce nici turcii, nici ungurii nu au reusit, sa ne facem tara fericita!

Putem visa la mondial, ne-am castigat acest drept. De multe ori comentariile mele legate de suporteri au fost interpretate gresit, dar eu simt ca oamenii iubesc nationala. S-a spus si ca cersim dragostea suporterilor, dar eu stiu sigur ca oamenii iubesc nationala!", a incheiat Marica.

Marica are 28 de ani si 24 de goluri marcate pentru Romania. In lupta pentru a fi cel mai bun marcator all-time al nostru, Marica are cateva avantaje: ani buni in fata, plus ca Mutu sau Hagi, recordmenii actuali, dadusera mai putine goluri cand erau de varsta atacantului de la Getafe.

Pandemia de coronavirus a lovit puternic afacerile mici. Zeci de spații comerciale au rămas goale
BRAT